Tehno News RO

Frigider Hansa FD206.3: Pentru intreaga familie


Frigiderul Hansa FD206.3 isi gaseste locul cu usurinta in locuinta oricarei familii si are rolul de a surprinde placut prin caracteristicile sale. Chiar si cei care nu sunt preocupati prea mult de dotarile unui frigider, vor remarca imediat avantajale cu acest model vine la pachet.

Frigider Hansa FD206.3

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 ianuarie 2020


hansa fd206.3.jpg

In primul rand, frigiderul Hansa FD206.3 se remarca prin dimensiunea potrivita, stabilita la 129 x 47.8 x 50.2 cm, ceea ce il face un frigider destul de usor de transportat. Mai ales ca acesta cantareste nu mai mult de 35 de kg. In cazul in care o familie nu beneficiaza de o locuinta proprie, ci este nevoita sa se mute periodic, acest gen de frigider este ideal. Dimensiunea si greutatatea potrivita il fac simplu de integrat chiar si intr-o locuinta de mici dimensiuni, cum ar fi o garsoniera cu o bucatarie ingusta sau un hol la fel de ingust. Dar asta nu inseamna ca nu este suficient de incapator pentru alimentele intregii familii.

Frigider Hansa FD206.3

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 ianuarie 2020


Culoarea alba face ca frigiderul sa se asorteze usor cu restul mobilierului din incaperea in care este asezat.

Prin ce se face remarcat frigiderul Hansa FD206.3
Frigiderul vine dotat cu doua usi si face parte din clasa de eficienta energetica A+ si din clasa climatica ST. Consumul energetic este unul rezonabil: 168 kWh/ an si respectiv 0,46 KWh/ 24 h. Autonomia fara curent a acestui aparat este de 10 ore.

Deschiderea frigiderului nu reprezinta deloc o problema, fiind una standard, pe partea dreapta, cu un maner orizontal practic. Manerul este rezistent si se dovedeste extrem de util chiar daca mare parte dintre producatorii de frigidere moderne au renuntat la acest mic detaliu. Pe langa comoditatea de a deschide usile reversibile ale frigiderului Hansa FD206.3, manerul protejeaza si carcasa acestui aparat care se poate murdari foarte usor din cauza mainilor necuratate corespunzator.

Se poate observa ca este un frigider incapator pentru dimensiunea pe care o are, oferind un volum brut total de 135 l. Volumul net al frigiderului este de 97 l, iar al congelatorului de 33 l.

In ceea ce priveste dotarile, frigiderul prezinta doua rafturi confectionate din sticla securizata, iar usa frigiderului prezinta trei suporturi pentru alimente. Un lucru destul de important de remarcat, atunci cand vine vorba de dotarile acestui frigider, este faptul ca prezinta suport pentru oua. Astfel, aceste alimente pot fi pastrate in siguranta, fara a risca sa se sparga, ori de cate ori este deschisa usa frigiderului.

Congelatorul prezinta un singur compartiment, cu o capacitate de congelare de 2 kg / 24 h. Vara, cand numarul alimentelor care solicita pastrarea in congelator creste, se poate dovedi usor neincapator.

Frigiderul ofera posibilitatea controlului mecanic al temperaturii si vine cu un agent de racire de tipul R600a. Termostatul este si el reglabil.

Frigiderul Hansa FD206.3 este o alegere excelenta nu doar datorita specificatiilor mentionate anterior, ci si datorita pretului. Raportul calitate-pret este bine definit de catre producator, fiind un frigider mic, dar economic si suficient de spatios.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 29 ianuarie 2020 la:Galerie foto: "Frigider Hansa FD206.3: Pentru intreaga familie"

hansa fd206.3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro