Tehno News RO

Frigider incorporabil cu o usa Candy CIO 225E: alegerea ta


Sa-ti cumperi un frigider obisnuia sa fie o activitate foarte usoara, pe care oricine putea sa o realizeze foarte usor, deoarece diversitatea lor era foarte mica. In ultimii ani, insa, diversitatea lor a devenit tot mai mare, aparand tot felul de tehnologii, de modele de frigidere, de nuante etc, incat alegerea unui astfel de aparat a devenit incredibil de grea in prezent. De aceea, inainte de a-ti cumpara un frigider, trebuie sa stii exact ce vrei, pentru a nu te lasa fermecat de alte modele, care nu se pliaza exact pe cerintele tale.

Frigider incorporabil cu o usa Candy CIO 225E

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 aprilie 2024


candy cio 225e.jpg

O alegere foarte buna este modelul de frigider incorporabil Candy CIO 225E
Modelul de frigider incorporabil cu o usa Candy CIO 225E este unul pe care il poti achizitiona acum la un pret foarte accesibil din magazinele de specialitate, oferindu-ti deja un motiv pentru care sa-l cumperi: pretul. Cei mai multi oameni cauta un aparat electrocasnic care sa fie ieftin, care sa se incadreze usor intr-un buget mic, iar acest aparat este unul care indeplineste aceasta cerinta usor, costand usor peste 1.000 de lei.

Frigider incorporabil cu o usa Candy CIO 225E

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 aprilie 2024


Aparatul are culoarea alba, dar ceea ce il face cu adevarat remarcabil este faptul ca a urmat moda altor aparate electrocasnice moderne si este un aparat incorporabil. Astfel, poti sa introduci modelul de frigider incorporabil cu o usa Candy CIO 225E intr-un corp de mobila si sa nu ai deloc probleme cu lipsa de spatiu pe care o poate crea orice aparat electrocasnic nou, deoarece acesta se afla ascuns intr-un corp de mobilier deja existent in bucataria ta, cel mai probabil. Dimensiunile sale sunt de 122.5 x 54 x 54.5 de centimetri (I x L x A), cu o greutate de 40.5 de kilograme. Nivelul de zgomot pe care il produce este mic, de doar 43 de decibeli. Aparatul are un compresor, face parte din clasa climatica ST si are un sistem de racire static.

Acest frigider incorporabil cu o usa Candy CIO 225E are un volum net total de 200 de litri, volumul sau brut fiind de 205 litri, ceea ce inseamna ca aparatul te lasa sa-l folosesti aproape pe tot, aproape tot din ceea ce vezi. Din acesti 200 de litri, doar 18 tin de congelator, dar pot fi suficienti, iar, restul de 182 de litri, apartin de frigider. Un lucru foarte important la orice aparat electrocasnic este consumul sau de energie, iar acest aparat nu se dezminte, oferindu-ti ocazia sa-l folosesti fara grija unei facturi imense, deoarece face parte din clasa de eficienta energetica A+, deoarece nu consuma decat 204 kWh pe parcursul unui intreg an.

Frigiderul are trei rafturi din sticla si un compartiment pentru fructe si legume. Congelatorul este mai micut, avand un singur compartiment si o capacitate de congelare de doua kilograme in 24 de ore. Frigiderul are un sistem de dezghetare automat, iar congelatorul are un sistem de dezghetare manual. Tinand cont de toate aceste avantaje pe care ti le ofera modelul de frigider incorporabil cu o usa Candy CIO 225E, atunci, investitia in el, este, cu siguranta, una foarte buna.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 19 aprilie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro