Tehno News RO

Frigider incorporabil cu o usa Candy CRU 164E: alege noua tehnologie


Frigiderele din prezent pot fi gasite sub o multime de variante si modele, de la cele foarte mari, de tip side by side, pana la cele mici, incorporabile, de tip mini-bar, care pot sa fie utile in foarte multe situatii: daca esti student si stai in chirie, daca nu gatesti des, daca ai nevoie de inca un spatiu in plus pentru a putea sa-ti depozitezi produsele alimentare etc. Astfel, daca vrei un frigider cu un volum mic, poti sa alegi din mai multe modele, care prezinta mai multe functii – tu nu mai trebuie decat sa-l gasesti pe cel mai bun.

Frigider incorporabil cu o usa Candy CRU 164E

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 2 aprilie 2020


candy cru 164e.jpg

De ce sa alegi tehnologia pentru frigider incorporabil cu o usa Candy CRU 164E
Un model care se face usor remarcat in oferta magazinelor online este acest frigider incorporabil cu o usa Candy CRU 164E. Aparatul are culoarea alba si un design placut, care il face sa fie usor de introdus in orice locuinta. In plus, fiind un aparat de tip incorporabil, poti sa introduci aparatul intr-un corp de mobila, fara nicio problema, oferindu-ti, astfel, mai mult spatiu in bucataria ta, fara sa fie nevoie sa simti ca ai pierdut loc adaugand un nou produs – din contra, castigi loc. Dimensiunile sale sunt de 82 x 59 x 54.3 de centimetri (I x L x A), cu o greutate foarte mica, de 29 de kilograme. Aparatul functioneaza, desigur, pe baza unui singur compresor si are un sistem de racire static. Clasa climatica din care face parte este ST. Nivelul de zgomot pe care il produce aparatul atinge acelasi prag ca orice aparat frigorific, in medie, de 43 de decibeli.

Frigider incorporabil cu o usa Candy CRU 164E

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 2 aprilie 2020


Volumul net pe care il are frigiderul incorporabil cu o usa Candy CRU 164E este de 117 litri, 100 de litri apartinand de frigider si 17 litri de congelator. Consumul energetic pe care il inregistreaza dispozitivul este, desigur, scazut, conform dimensiunilor pe care le are aparatul, acesta fiind de doar 185 de kWh pe an, incadrand in clasa de eficienta energetica A+. Asadar, nu trebuie sa-ti faci griji pentru o factura incarcata la electricitate, deoarece aparatul acesta nu va consuma mult. Frigiderul are doua rafturi care sunt facute din sticla. Pe usa mai dispui si de doua suporturi. De asemenea, in partea de jos, vei gasi un compartiment pentru legume si fructe. Sistemul de dezghetare pentru frigider este automat. Congelatorul, in schimb, are un sistem de dezghetare manual.

Congelatorul are un singur compartiment si are o capacitate de congelare de doua kilograme in 24 de ore. Deschiderea standard a usii se face pe partea dreapta. Aparatul dispune si de iluminare interioara si de termostat reglabil, acestea reprezentand o alta serie de avantaje pe care ti le ofera acest produs. In plus, ca sa cumperi modelul de frigider incorporabil cu o usa Candy CRU 164E, nu ai nevoie de un buget mare, fiind un aparat electrocasnic pe care oricine si-l poate permite, deoarece are un pret accesibil.

Asadar, ai toate motivele pentru care sa cumperi aparatul si sa-l adaugi in locuinta ta.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 2 aprilie 2020 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro