Tehno News RO

Frigider incorporabil Electrolux ERN3213AOW: Oricine are nevoie


Indiferent de stilul de alimentatie pe care il aveti, pastrarea alimentelor in siguranta este specifica fiecarei persoane, chiar si a celor care nu includ carnea in meniul lor, iar pentru acest lucru prezenta unui produs frigorific este esentiala. Daca este vorba despre un numar mai redus de persoane care gatesc sau care pregatesc unele mancaruri, atunci ceea ce poate fi avantajos pentru ei si pentru locuinta lor este Electrolux ERN3213AOW. Acest model de frigider este unul care poate fi o solutie si pentru cei care vor sa isi utileze noua locuinta si care nu vor ca electrocasnicele sa fie la vedere.

Frigider incorporabil Electrolux ERN3213AOW

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 2 aprilie 2020


electrolux ern3213aow.jpg

Faptul ca discutam despre un frigider Electrolux ERN3213AOW incorporabil este un prim element avantajos, dar acestea continua atat in privinta aspectului si a designului locuintei, cat si in ceea ce priveste siguranta alimentelor utilizate. Pentru inceput aveti posibilitatea de a-l avea prezent chiar si in cazul in care locuinta voastra nu este una foarte spatioasa, iar ceea ce confirma acest lucru este dimensiunea. Avand o inaltime de 177.2 cm, o latime de 54 cm si o adancime de 54.7 cm, puteti foarte usor sa ii gasiti un loc sau sa ii gasiti un mobilier in care sa fie incorporat. Tot pentru o pozitionare cat mai facila puteti alege si modul in care sa se deschida usile, fiind vorba despre faptul ca este prevazut cu caracteristica de reversibilitate a usii.

Frigider incorporabil Electrolux ERN3213AOW

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 2 aprilie 2020


Spatiu pentru tot
Plecand de la dimensiunea pe care o are acest model Electrolux ERN3213AOW, puteti sa va dati seama cam si ce spatiu veti avea la dispozitie pentru a va aseza in interiorul sau toate alimentele dorite, fie ca sunt procesate sau ca sunt proaspete. V0eti avea astfel un volum net total de pana la 319 l, ceea ce este destul de avantajos chiar si pentru unele persoane mai gurmande, iar modul de utilizare al acestui spatiu ramane la latitudinea fiecaruia. Pozitionarea rafturilor din sticla se poate face foarte usor si functie de ce recipiente doriti sa asezati in interior, chiar si daca este vorba despre unele mai voluminoase sau mai grele. Pentru borcane sau unele conserve, usa acestui frigider este prevazuta cu 5 rafturi, iar pentru fructe si legume proaspete aveti un compartiment special.

In cazul in care spatiul va este suficient, atunci putem trece la ceea ce tine de intretinere sau de supravegherea functionarii acestuia, avand la modelul Electrolux ERN3213AOW in partea superioara, dar la interior, un display cu touch control pentru a seta conditiile de temperatura pentru alimente. Reglarea electronica a temperaturii nu este singurul avantaj intrucat, pentru momentul in care doriti sa curatati sau sa intretineti acest model, veti fi ajutati si de sistemul de dezghetare automata. Fiind un model destul de spatios, un model destul de modern in ceea ce priveste functionarea si controlul functionarii, nu trebuie sa va faceti griji nici in ceea ce tine de consum. Ocuparea unei pozitii in clasa de eficienta A++ a frigiderului incorporabil Electrolux ERN3213AOW se datoreaza unui consum de energie de pana la 143 kWh/an, dar va ofera o economie destul de buna privind factura de curent.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 2 aprilie 2020 la:Galerie foto: "Frigider incorporabil Electrolux ERN3213AOW: Oricine are nevoie"

electrolux ern3213aow_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro