Tehno News RO

Frigider incorporabil TEKA TKI3 215: un nou inceput


Frigiderele sunt gasite in magazine in diverse modele, de la cele foarte mini pana la cele de tip american. Oferta este bogata – nu trebuie decat sa te hotarasti de ce fel de frigider ai nevoie si ce fel de caracteristici vrei sa indeplineasca aparatul acesta. Analizeaza, spre exemplu, modelul de frigider TEA TKI3 215 si hotarasta-te daca e ideal pentru tine.

Frigider incorporabil TEKA TKI3 215

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 aprilie 2024


teka tki3 215.jpg

Detalii despre TEA TKI3 215
Compania Teka urmareste sa se adapteze cat mai nevoilor pe care le ai, dar si pe care le are mediul inconjurator, ceea ce rezulta in crearea de aparate care au un consum foarte mic de energie electrica, dupa cum se poate observa si in acest frigider incorporabil TEA TKI3 215. Ca urmare a faptului ca modelul acesta are un consum foarte mic, dispozitivul a fost inscris in clasa de eficienta energetica A++.

Modelul de frigider incorporabil TEA TKI3 215 are un volum brut mare, de 200 de litri, oferindu-ti spatiul dorit pentru a aseza aici produsele alimentare necesare. Volumul net este de 184 de litri. Din acestia, 20 de litri apartin de congelator.

Acest aparat are o singura usa si este incorporabil, ceea ce inseamna ca poti sa introduci produsul intr-un corp de mobila, deja existent eventual, lucru care te ajuta sa economisesti spatiu in bucatarie.Dispozitivul include un termostat si congelator de patru stele. Usile sale sunt reversibile, adica, in cazul in care nu-ti convine directia de deschidere a acestora, poti sa o schimbi. Frigiderul se remarca pentru ca dispune de dezghetare automata si rafturi facute din sticla securizata ce pot ajusta pe inaltime. Acesta mai are si sertare pentru legume, de culoare transparenta.

Frigider incorporabil TEKA TKI3 215

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 aprilie 2024


Acest frigider incorporabil TEA TKI3 215 are un sistem de iluminare interioara, desigur, dar, si mai important, are inclus si un sistem antibacterian, acesta realizand tratament cu ioni de argint. Consumul de energie pe care il inregistreaza aparatul in 24 de ore este de 0.465 de kWh, iar, consumul anual, e de 170 kWh. Capacitatea de congelare pe care o are aparatatul e de doua kilograme in 24 de ore. Trebuie precizata si autonomia aparatului, care este de 16 ore, adica, in cazul in care nu exista conexiune electrica, aparatul poate sa pastreze alimentele in condii exclente timp de aproape o zi intreaga. Modelul are un compresor, iar nivelul de zgomot produs e foarte mic, de numai 34 de decibeli. Astfel, modelul de frigider incorporabil TEA TKI3 215 se inscrie printre cele mai silentioase frigidere de pe piata. Clasa climatica din care face parte acesta este SN-ST.

Tensiunea aparatului e de 230 V, iar frecventa e de 50 Hz.

Dimensiunile sale exterioare sunt de 1216 x 540 x 535 de milimetri (H x L x A), iar cele incorporabile de 1218 – 1229 x 560 x 550 de milimetri (H x L x A). Modelul de frigider incorporabil TEA TKI3 215 e, fara indoiala, un aparat foarte eficient si atractiv, iar, faptul ca este si foarte ieftin, iti ofera un motiv in plus pentru care sa investesti in el.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 18 aprilie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro