Tehno News RO

Frigider Sharp SJSC700VBE: Beneficiile pot veni de unde nu va asteptati


Exista numeroase produse pe piata care au rolul de a va ajuta si de a va aduce un confort, dar si o oarecare siguranta in locuinta voastra. In ceea ce tine de siguranta alimentelor si ingredientelor pe care le folositi in activitatea culinara, aceasta trebuie lasata in grija produselor electrocasnice. Din fericire, piata este plina de astfel de produse frigorifice care mai de care mai performante si care, fie sunt produse de firme de renume, fie de unele mai putin cunoscute. Un sfat este de a nu da la o parte acei producatori despre care nu ati prea auzit mare lucru, iar frigiderul Sharp SJSC700VBE vine sa sustina acest lucru.

Frigider Sharp SJSC700VBE

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 aprilie 2024


sharp sjsc700vsl.jpg

Primul element pe care il veti observa la acest model este designul oarecum clasic si elegant al unui frigider cu doua usi si care, datorita nuantei de bej, va aduce un plus de nuanta in bucataria voastra sau in spatiul unde il veti instala. Tot la prima vedere veti vedea ca este vorba despre un frigider Sharp SJSC700VBE destul de impunator datorita faptului ca beneficiaza de o dimensiune de 185 x 80 x 72 cm care il face sa fie preferat cu precadere de cei ce au mai mult spatiu la dispozitie.

Frigider Sharp SJSC700VBE

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 aprilie 2024


De la aceasta dimensiune lucrurile nu vor mai fi la fel de simple, mai ales ca aceasta va aduce un produs frigorific Sharp SJSC700VBE cu un volum net de 583 l care, cu siguranta, este unul mai mult decat generos. Acest volum insa este repartizat frigiderului si congelatorului care vor beneficia de 433 l in cazul frigiderului si de 150 l in cazul congelatorului. Nici modul de exploatare a acestui spatiu nu este unul simplu, mai ales ca in cazul frigiderului veti avea rafturile din sticla, compartimentul pentru fructe si legume, dar si un compartiment special pentru alimentele proaspete.

La interior se complica lucrurile
Din punct de vedere al functionarii, lucrurile nu vor fi simple nici aici, deoarece, atat frigiderul, cat si congelatorul sunt prevazute cu sisteme de racire ce functioneaza pe baza tehnologiei No Frost. Aceasta tehnologie nu vine insa singura si veti avea si un sistem de racire hibrid, dar si un sistem cu ioni Plasmacluster. Acest sistem este cel care se va asigura ca mirosurile vor fi eliminate in totalitate iar aerul va fi purificat exact cum se intampla si in natura prin generarea de ioni pozitivi si negativi. Odata cu purificarea aerului veti beneficia si de o durata mai mare de pastrare a alimentelor, dar si de o prospetime mai lunga a acestora.

Acest sistem si tehnologia No Frost va vor ajuta si in ceea ce priveste capacitatea de congelare de 7 kg in 24 ore, dar si in ceea ce tine de consumul aferent functionarii. Acest consum este de 417 kWh/an, dar este unul care, datorita capacitatii de stocare foarte mari, pozitioneaza frigiderul Sharp SJSC700VBE in clasa de eficienta A+. Avand in vedere ca veti beneficia de o tehnologie cu totul deosebita si inovativa, de un spatiu de stocare foarte generos, dar si de caracteristici deosebite de functionare si de siguranta, parca pretul nu mai pare asa mare.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 19 aprilie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro