Tehno News RO

Frigider side by side Liebherr SBSESF7212: Prospetime de lunga durata a alimentelor


Primul lucru la care se uita oricine, atunci cand urmeaza sa investeasca intr-un frigider sau un alt tip de echipament frigorific ultra-modern, este volumul si spatiul mare de stocare, dar si un consum foarte mic de energie.

Side by side Liebherr SBSESF7212

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 30 mai 2020


liebherr sbsesf7212.jpg

Daca vreti sa va achizitionati o combina frigorifica sau un frigider nou si modern, avand cele mai noi tehnologii de racire si un spatiu de depozitare generos, atunci modelul Side by side Liebherr SBSESF7212 va capteaza atentia, datorita functionalitatilor speciale si inedite pe care le dispune, precum si uimitoarelor tehnologii pe care le incorporeaza. Are un design compact si atractiv, o greutate de 158 kilograme, avand o culoare argintie, un maner vertical, functie de iluminare interioara si dimensiuni care masoara 185 x 121 x 63 (l x L x A) cm.

Side by side Liebherr SBSESF7212

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 30 mai 2020


Functie de dezghetare automata si tehnologie de racire NoFrost
Aparatul frigorific Side by side Liebherr SBSESF7212 are o clasa de eficienta energetica de tipul A+, care asigura un consum de energie de pana la 1.327 kWh/24 ore, iar pe an consumul este de doar 485 kWh. Are un volum net total de pana la 651 litri, din care volumul net al congelatorului de 261 litri si al frigiderului de 390 litri, iar volumul brut total se ridica la 709 litri.

Acest model este dotat cu tehnologia de racire NoFrost, care asigura o congelare la o calitate superioara, transportand umiditatea in exterior. Astfel, in congelator nu se va forma niciodata gheata, iar alimentele nu vor mai fi brumate. Datorita acestei tehnologii inovative nu veti mai avea nevoie de dezghetare manuala.

Componenta de frigider a modelului Side by side Liebherr SBSESF7212 are 7 rafturi realizate din sticla, cu cinci suporturi pe usa, un compartiment special pentru legume si fructe, dar si un sistem inedit de dezghetare automata. Congelatorul este dotat cu 8 compartimente, tot cu un sistem pentru dezghetarea automata si are o capacitate de congelare de pana la 20 de kilograme per 24 de ore.

Echipamentul frigorific este echipat cu doua compresoare puternice, are o clasa climatica SN-T, un agent de racire model R600a, un nivel al zgomotului de 40 dB si o autonomie fara curent de pana la 43 de ore.

Dispune de un sistem electronic de control „Comfort” care asigura mentinerea unei temperaturi precise si care este afisata de LED-uri pe display-ul numit MagicEye. Sistemul automat SuperFrost pe care il incorporeaza, vitaminele si nutrientii din alimente sunt mai usor conservate.

Datorita tehnologiei SmartSteel suprafetele acestui model nu lasa amprente, sunt mult mai usor de curatat, iar usile sunt rezistente la zgarieturi.

Rafturile intermediare din sticla pot fi scoase cu usurinta, iar intregul spatiu poate fi folosit liber ca si VarioSpace pentru alimentele de congelat voluminoase sau care necesita un spatiu mare. Veti putea indeparta foarte usor sertarele si placile intermediare de dedesubt, realizandu-se VarioSpace, unul dintre cele mai practice sisteme pentru depozitarea extra si creandu-se rapid un spatiu generos, chiar si pentru un tort urias.

Sistemul de racire pe care il dispune este foarte eficient, care asigura o reducere suplimentara a consumului de energie si contribuie activ la protejarea mediului inconjurator.

Avand in vedere tehnologiile si functionalitatile pe care le are in dotare, modelul de aparat frigorific Side by side Liebherr SBSESF7212 are un raport pret-calitate de invidiat si ultra-avantajos, fiind un echipament recomandat, in special, celor care locuiesc la casa si au o familie numeroasa.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 30 mai 2020 la:Galerie foto: "Frigider side by side Liebherr SBSESF7212: Prospetime de lunga durata a alimentelor "

liebherr sbsesf7212_2.jpg
liebherr sbsesf7212_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro