Tehno News RO

Frigider side by side Samsung RS7778FHCBC: Cum ati vazut la televizor


Nu cred ca sunt putini cei care au vazut fie intr-un film, fie in diverse reclame, un produs frigorific side by side si au ramas cu imaginea acestuia in minte. Acestia au acum la dispozie astfel de produse si pe piata electrocasnicelor de la noi din tara, o piata care va ofera o gama diversificata de produse, care mai de care mai uimitoare. Daca analizati unele modele de aparate frigorifice side by side si incepeti cu cel Samsung RS7778FHCBC, cu siguranta veti fi impresionat.

Side by side Samsung RS7778FHCBC

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 25 aprilie 2024


samsung rs7778fhcbc.jpg

Primul lucru pe care trebuie sa il faceti atunci cand doriti sa achizitionati un astfel de produs este sa fiti siguri ca aveti nevoie de o asemenea capacitate de stocare, iar mai mult, ca veti avea unde sa il pozitionati in locuinta voastra. Daca ati raspuns la aceste intrebari si ati indeplinit aceste conditii, atunci puteti sa il achizitionati linistiti, mai ales ca beneficiile sunt destule. Primul din ele este cel al aspectului, care este unul destul de elegant si de modern in acelasi timp, iar acest lucru se datoreaza culorii negre pe care o are, dar si prezentei unui panou de control al functionarii LED, dispus pe usa din stanga, mai exact pe usa congelatorului.

Side by side Samsung RS7778FHCBC

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 25 aprilie 2024


Tot la aceasta parte de design avem si dimensiunile pe care le are, de 71.2 x 91.2 x 178.9 cm, ceea ce il face destul de impunator dar, mai mult, il face sa fie un produs frigorific destinat bucatariilor mai generoase ca suprafata. Totusi, marimea pe care Samsung RS7778FHCBC o are va duce si un volum de stocare foarte generos, un volum net total de 543 l. Acesta este format din volumul net de 184 l pe care vi-l ofera congelatorul si volumul net de 359 l oferit de catre frigider.

Modern pana la capat
Chiar daca are un aspect impunator si un interior foarte generos, functionarea acestui side by side Samsung RS7778FHCBC isi propune sa va impresioneze si ea, iar prima incercare este prin prezenta tehnologiei No Frost in cadrul sistemelor de racire atat ale frigiderului, cat si ale congelatorului. Prin intermediul acestei tehnologii, a panoului de comanda, dar si a sistemului Twin Cooling Plus, veti beneficia de o temperatura optima in cadrul ambelor componente dar, mai mult de atat, veti avea si un nivel optim de umezeala. Un alt element vizibil din exterior, care are legatura cu functionarea, este dispenserul de apa si cel de gheata, care necesita conectarea la o sursa de apa potabila pentru a functiona intr-un mod eficient.

Alte elemente avantajoase ale acestui model Samsung RS7778FHCBC sunt legate de sistemele cu care este prevazut, intre care veti gasi sistemul de avertizare cand usa acestuia va ramane deschisa, dar si un filtru impotriva mirosurilor. Un alt avantaj este cel al sistemului minibar push-pull, pe care il veti putea utiliza pentru a avea acces la o zona anume din interiorul frigiderului. Ultimul element este si cel mai important, mai ales pentru anumite persoane, iar acesta se refera la pretul cam ridicat pentru piata de la noi, dar care se mai reduce stiind consumul de curent, unul specific clasei de eficienta A++.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 25 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Frigider side by side Samsung RS7778FHCBC: Cum ati vazut la televizor"

samsung rs7778fhcbc_2.jpg
samsung rs7778fhcbc_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro