Tehno News RO

Frigider side by side Sharp SJFP810VBE: Confort ridicat, consum de energie redus si un aer purificat


In ziua de azi exista pe piata o varietate de echipamente frigorifice care mai de care mai dotate si tehnologizate, cu functionalitati uimitoare care ofera utilizatorului o intreaga experienta. Unul dintre cele mai importante roluri pentru un frigider sau aparat frigorific este sa pastreze alimentele proaspete pentru o perioada mai lunga de timp, dotarea cu un sistem automat pentru dezghetare, functie pentru decongelarea rapida si cu o tehnologie de racire inovativa. Acestea sunt cele mai importante elemente pe care orice combina frigorifica sau frigider trebuie sa le aiba.

Side by side Sharp SJFP810VBE

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 30 mai 2020


sharp sjfp810vbe.jpg

Cei care sunt in cautarea unui astfel de echipament frigorific de elita si de ultima generatie, vor gasi in modelul Side by side Sharp SJFP810VBE un dispozitiv de incredere si inovativ. Are un sistem confortabil de deschidere cu patru usi, un design elegant si spectaculos, de culoare bej, are un maner vertical pentru deschidere-inchidere, o greutate de 107 kg, o functie de iluminare interioara si dimensiuni care masoara 183 x 89.2 x 77.1 (l x L x A) cm. Aceste frigidere cu 4 usi dispun de un sistem unic de inchidere fara un perete despartitor, crescand astfel volumul de stocare din interior, iar aceste tipuri de echipamente au cea mai mare capacitate pentru mentinerea alimentelor proaspete pentru un timp indelungat.

Side by side Sharp SJFP810VBE

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 30 mai 2020


Tehnologie inovativa de purificare a aerului si functie de eliminare a mirosurilor neplacute
Aparatul frigorific Side by side Sharp SJFP810VBE dispune de un sistem de racire cu tehnologia NoFrost, are un volum net total de pana la 605 litri, din care volumul net al congelatorului este de 211 litri, respectiv al frigiderului de 394 litri. Este dotat cu o clasa de eficienta energetic tip A+ si asigura un consum redus de energie, de doar 487 kWh/an, datorita faptului ca tehnologia Sharp ajusteaza in permanenta conditiile din frigider, creand un mediu de temperatura si umiditate, ideal pentru mentinerea alimentelor proaspete. Prin aceasta tehnologie, echipamentele frigorifice din gama Sharp sunt in top din punct de vedere al eficientei energetice si al consumului.

Frigiderul dispune de rafturi realizate din sticla, de un compartiment special si spatios pentru legume si fructe, precum si de un compartiment pentru pastrarea alimentelor proaspete, iar congelatorul are o capacitate de congelare de pana la 9.5 kilograme/24 de ore.

Referitor la detaliile tehnice ale modelului Side by side Sharp SJFP810VBE, acesta dispune de o clasa climatica SN-T si are un nivel de zgomot de 37 dB.

Dispozitivul este echipat cu o functie de vacanta, un filtru impotriva mirosurilor si un sistem inedit de avertizare pentru usa deschisa.

Acest model are tehnologia inovativa Ion Plasmacluster prin care ofera un sistem de purificare a aerului si ajuta la eliminarea mirosurilor neplacute, dar si a microorganismelor. Acest sistem Plasmacluster mentine aerul curat in interiorul frigiderului si al congelatorului, generand ioni pozitivi si negativi, pe modelul natural prin care aerul este mai curat in zonele muntoase.

Echipamentul dispune de o tehnologie de iluminare prin LED care asigura o distributie uniforma a luminii in frigider, iar sistemul de racire NoFrost opreste formarea ghetii, fiind mult mai usor de intretinut si curatat.

Pretul acestui model Side by side Sharp SJFP810VBE este unul extrem de avantajos si reflecta cu adevarat performanta superioara pe care o ofera si tehnologiile spectaculoase pe care le incorporeaza.

Calitatea produselor electronice si electrocasnice este remarcabila, iar Sharp imbina cu succes inovatia si dorinta de a produce echipamente si aparate care sa ajute la schimbarea in bine a vietii oamenilor.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 30 mai 2020 la:Galerie foto: "Frigider side by side Sharp SJFP810VBE: Confort ridicat, consum de energie redus si un aer purificat "

sharp sjfp810vbe_3.jpg
sharp sjfp810vbe_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro