Tehno News RO

Generator curent Einhell BT-PG 5500 D: un adevarat must


Daca ne gandim bine, a ramane fara curent este unul dintre cele mai enervante lucruri care ni se pot intampla. In primul, fara curent nu putem sa ne descurcam in intuneric, iar folosirea unei lanterne sau a une lumanari nu este tocmai o idee grozava. In al doilea rand, nu putem accesa niciunul dintre dispozitivele inteligente pe care le avem in locuinta. In aceasta categorie intra telefoanele mobile, televizoarele si alte asemenea.

Ca sa nu mai vorbim de faptul ca fara curent masina de spalat si frigiderul nu au cum sa porneasca. Insa, pentru a evita aceasta situatie care ne scoate din minti, cel mai bine ar fi sa apelam la un generator de curent electric, asa cum este modelul Einhell .

Generator curent Einhell BT-PG 5500 D

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 iunie 2019


einhell bt-pg 5500 d.jpg

Cateva detalii tehnice pe care am dori sa le enumeram
Acesta este un generator de curent pentru cei care isi doresc un produs bun si eficient, cu un design compact. Culoarea sa este albastru, modelul continand si detalii negre. Insa, designul unui astfel de produs este mai putin important, utilizatorii cautand sa-si dea seama cat de eficient este modelul. Aspectul devine o optiune interesanta doar atunci cand generatorul trebuie transportat. Insa, chiar si asa, nu trebuie sa va faceti griji, caci modelul are loc lejer in portbagajul unei masini.

Generator curent Einhell BT-PG 5500 D

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 iunie 2019


Dincolo de asta, generatorul de curent electric Einhell BT-PG 5500 D este un produs care functioneaza pe baza de benzina, rolul sau fiind de a asigura necesarul de energie electrica in locurile in care alta solutie nu este posibila sau in momentul in care are loc o nedorita pana de curent. Modelul prezentat are un motor puternic, durabil si realizat din piese de calitate, acesta fiind bazat pe 4 timpi. Tensiunea continua pe care o poate produce modelul prezentat este de 3000 W, fiind disponibil cuo gama variata.

Dincolo de asta, motorul generatorului este destul de economic, fiind capabil sa functioneze constant. Acesta dispune de un arbore cotit, montat la ambele capete pentru a genera o folosire usoara a dispozitivului. Dintre dotarile generatorului fac parte si un demaror inversor, dar si un generator singro. Functia AVR este si ea prezenta si genereaza o putere de iesire stabila. In cazul in care niveul de ulei scade, intra in functiune protectia care previne deteriorare motorului.

Rezervorul generatorului este mare, acesta avand o capacitate de 25 L. Totodata, el dispune si de indicator de nivel, pentru a-i ajuta pe utilizatori sa-si dea seama cat de mult mai este din combustibilul sau. Si pentru ca vorbeam anterior de design, nu trebuie uitat faptul ca modelul are picioare robuste care ii asigura stabilitate. Totodata, acesta este invelit intr-un cadru metalic cu roti. Frecventa sa, un alt detaliu demn de mentionat, este de 50 Hz. Autonomia generatorului de curent electric Einhell BT-PG 5500 D este de 10h

In ceea ce priveste pretul, se poate spune ca acesta este destul de mare. Insa, aceasta nu este genul de investitie pe care sa o faceti foarte des. Insa, este un adevarat must, mai ales ca generatorul are un uz general. Drept urmare, nu veti regreta. O sa va dati seama de acest lucru, la prima pana de curent cu care va trebui sa va confruntati.

Vezi Ofertele si Reducerile la Generatoare de curent

valabile astazi, 18 iunie 2019 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro