Tehno News RO

Generator curent Gospodarul Profesionist GP-3500: pentru gospodarul adevarat


O pana de curent are, parca, intotdeauna loc exact atunci cand ai mai multa nevoie de curent electric. Apoi, revenirea brusca a curentului poate sa afecteze unele aparate ramase in priza, ca smartphone-ul; in alte cazuri, daca acesta nu isi revine prea repede si dureaza cateva ore sau chiar zile, risti ca mancarea din frigider sau combina frigorifica sa se strice. Ca sa remediezi situatia, inca de dinainte ca aceasta sa aiba loc, se recomanda sa-ti achizitionezi un generator de curent electric.

Acesta iti va oferi electricitate ori de cate ori ai nevoie, atunci cand nu dispui de curent electric, ceea ce iti ofera un avantaj enorm, fie ca vrei sa-l folosesti pentru casa ori pentru un spatiu comercial, cladire de birouri, santier etc.

Generator curent Gospodarul Profesionist GP-3500

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 septembrie 2019


gospodarul profesionist gp-3500.jpg

Care sunt avantajele generatorului de curent Gospodarul Profesionist GP-3500
Un model foarte bun este acest generator curent electric Gospodarul Profesionist GP-3500. Aparatul are designul specific acestui tip de aparate, dar usor mai elegant, ceea ce ii ofera un plus in vederea achizitionarii sale. Modelul foloseste culorile negru si galben pentru design, facand-l mai atractiv. Greutatea totala a acestui produs este de 43 de kilograme. Aparatul se remarca datorita motorului in patru timpi, pornirii foarte usoare si protectiei la suprasarcina, toate acestea oferindu-i avantaje pe care le vei aprecia ori de cate ori vei folosi dispozitivul.

Generator curent Gospodarul Profesionist GP-3500

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 septembrie 2019


Acest generator curent electric Gospodarul Profesionist GP-3500 se poate folosi ca uz general, mai ales ca este de tip portabil, deci, il poti deplasa in alta parte, daca ai nevoie de el. Pentru alimentarea sa se foloseste benzina. Utilizarea este comerciala. Tipul de curent utilizat este cel monofazat, iar tipul de pornire este manual. Structura acestui dispozitiv este realizata dintr-un cadru metalic.

Ca protectie, acesta are o protectie pentru suprasarcina, ceea ce te va ajuta sa eviti ca aparatul sa se arda. Ca functii, modelul de generator curent electric Gospodarul Profesionist GP-3500 dispune de un alternator de tip AVR.

Motorul acestui generator curent electric Gospodarul Profesionist GP-3500 are patru timpi, cu o capacitate cilindrica de 208 centimetri cubi si o tensiune furnizata de 230 V. Nivelul de zgomot produs de modelul de generator curent electric Gospodarul Profesionist GP-3500 este surprinzator de mic, ajungand doar pana la 65 de decibeli. Rezervorul are o capacitate de 15 litri. Puterea maxima pe care o poate atinge acest generator curent electric Gospodarul Profesionist GP-3500 este de 2.800 W, iar puterea nominala a produsului este de 2.500 W.

Tinand cont de toate avantajele de care dispune acest generator curent electric Gospodarul Profesionist GP-3500, precum si de pretul foarte mic pe care il are, comparativ cu alte aparate similare, din aceeasi categorie, nu e deloc surprinzator ca foarte multe persoane isi exprima interesul de a achizitiona un astfel de produs.

Ca urmare, alegerea acestui generator curent electric Gospodarul Profesionist GP-3500 pentru casa sau firma ta ar putea sa fie, cu siguranta, una dintre cele mai bune investitii pe care ai putea sa le faci in momentul de fata.

Vezi Ofertele si Reducerile la Generatoare de curent

valabile astazi, 20 septembrie 2019 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro