Tehno News RO

Generator curent Honest EPTO GG 3000


O investitie buna
Refugiul fiecaruia poate fi intr-un colt de natura sau poate fi intr-un loc aglomerat, dar exista cu siguranta foarte multi care prefera sa aiba un colt de natura undeva mai retras unde sa isi incarce bateriile. Se poate intampla insa ca acel colt de natura sa fie atat de retras incat sa nu existe nici retea de electricitate, iar daca fara agitatie se poate sta fara curent electric este putin mai greu dar avantajul este dat de prezenta unor echipamente electrice pe care sa le folositi in sprijinul vostru.

Daca vreti sa aveti atat natura si distanta fata de agitatia orasului dar si un oarecare nivel de confort puteti sa va ajutati si de prezenta unui model Honest EPTO GG 3000.

Generator curent Honest EPTO GG 3000

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 aprilie 2024


honest epto gg 3000.jpg

Fiindca discutam despre un generator de curent cu siguranta trebuie sa discutam si despre fiabilitatea acestui model, mai ales ca nu este unul care sa fie nici foarte ieftin dar nici unul foarte scump. Ceea ce aduce insa Honest EPTO GG 3000 este un raport pret calitate destul de bun pentru toti cei care il vor alege, si in acelasi timp posibilitatea de a avea unele conditii de trai cu un consum destul de redus de resurse dar si de energie. Puteti sa va bazati pe functionarea sa dar in acelasi timp puteti sa il operati si sa il utilizati fara probleme si fara a fi foarte complex si complicat.

Generator curent Honest EPTO GG 3000

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 aprilie 2024


Buna si sigura
Se poate observa foarte usor ceea ce am mentionat mai devreme si anume usurinta cu care poate fi integrat si utilizat, avand mai toate elementele pentru controlul functional pe partea dreapta. Pentru pornire ceea ce aveti nevoie este ca acest model sa fie alimentat dupa care trebuie sa trageti de demarorul acestuia, iar pe partea cu acest demaror veti putea observa si filtrul de aer pentru momentul in care acesta va trebui schimbat sau curatat. Fiind necesara si o stabilitate foarte buna a acestuia pe timpul functionarii, mai ales ca vibratiile sunt relativ obisnuite pentru un generator electric, fie el si Honest EPTO GG 3000, montarea este facuta pe un cadran destul de rezistent si destul de rigid.

Interiorul acestui generator este pana la urma ceea ce poate fi analizat pentru a vedea daca se pliaza pe langa nevoile voastre si pe langa planurile pe care le aveti pentru el, iar acest interior este legat de motorul care il echipeaza. Avand posibilitatea de a avea un motor in patru timpi cu un cilindru dar mai ales unul care are o putere maxima de pana la 3000 W veti putea sa va bazati pe el pentru o alimentare a strictului necesar. Ca si resurse necesare functionarii ceea ce trebuie sa aveti este benzina fara plumb, iar ca si cantitate este vorba despre una de 15 litri, daca vreti sa ii umpleti rezervorul.

Cu un plin de rezervor, daca este sa analizam comparativ cu masinile, veti avea o autonomie de aproximativ 8.2 h, ceea ce sugereaza un consum mediu de 1/5 l de combustibil la ora de functionare.

Vezi Ofertele si Reducerile la Generatoare de curent

valabile astazi, 18 aprilie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro