Tehno News RO

Gigabyte NVIDIA GEFORCE GTX 960: O placa video care nu dezamageste


Care este de fapt rolul unei placi video si de ce merita investitia? Este o intrebare care macina multe persoane care prefera o investitie chibzuita a bugetului lor. Iar ca raspuns la aceasta intrebare este faptul ca rolul placii video este mai important decat s-ar crede. Alaturi de un procesor bun, un ecran smart si un sistem de sunet performat, placa video este parte a unei experiente multimedia complete care presupune: filme, videoclipuri, seriale, fotografii si, desigur, jocuri. Placa video este responsabila de tot ce inseamna redarea imaginilor: pornind de la aspecte aparent minore cum ar fi reglarea luminozitatii si a contrastului, pana la obtinerea unor culori ce par desprinse din realitate.

Placa video Gigabyte NVIDIA GEFORCE GTX 960

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 aprilie 2024


gigabyte nvidia geforce gtx 960.jpg

Gamerii se numara printre acele persoane care stiu cu adevarat sa aprecieze rolul deosebit de important al unei placi video, pornind de la faptul ca ei sunt intotdeauna pretentiosi atunci cand vine vorba de imaginile si grafica pe care le afiseaza jocurile lor. Tocmai de aceea, ei, alaturi de alte persoane dornice de o experienta multimedia mai mult decat perfecta, aleg sa investeasca intr-o placa video cum este modelul Gigabyte NVIDIA GEFORCE GTX 960, un model destul de rentabil si din punct de vedere al pretului perceput pentru acest produs.

Placa video Gigabyte NVIDIA GEFORCE GTX 960

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 aprilie 2024


De ce este aceasta placa video o investitie care nu dezamageste
In primul rand, datorita precesorului pe care il care si care permite rularea perfecta a cadrelor din orice experienta multimedia. Acest procesor face parte din seria nVidia GeForce GTX900 si are o frecventa de 1216 MHz.

In al doilea rand, modelul Gigabyte NVIDIA GEFORCE GTX 960 este o alegere excelenta datorita memoriei. Este vorba despre o memorie de tipul GDDR5, de 2048 MB. Aceasta are o frecventa de 7010 MHz si un BUS memorie de 128. Memoria placii video este intotdeauna un aspect demn de luat in calcul, mai ales ca s-a dovedit cu cat este mai mare memoria si frecventa acestei componente, cu atat ea va solicita mai putin din memoria sistemului desktop PC sau a laptopului si va permite functionarea perfecta si redarea rapida a imaginilor de orice fel.

La capitolul conectori, placa video Gigabyte NVIDIA GEFORCE GTX 960 sta destul de bine. Aceasta vine cu nu mai putin de trei conectori DisplayPort, un conector DVI si unul HDMI. Mai mult decat atat, placa video aduce un Suport DirectX, versiunea 12 si alaturi de acesta si Suport OpenGL, versiunea 4.4.

Iar pentru ca functionarea placii video vreme indelungata sa fie asigurata, utilizatorul trebuie sa verifice sistemul de racire al acesteia. Iar modelul Gigabyte NVIDIA GEFORCE GTX 960 asigura buna functionare gratie unui sistem de racire activ, cu radiator si cooler performant.

Din punct de vedere al pretului, se poate spune ca acesta este unul care face din modelul prezentat o alegere si mai inteligenta. Asa cum a fost precizat si anterior, placa video este una destul de rentabila, mai ales daca se ia in considerare si rezistenta cu care ne-a obisnuit producatorul Gigabyte NVIDIA. Pentru achizionarea unei astfel de componente nu sunt necesare eforturi deosebite, mai ales daca ea urmeaza sa fie folosita in scopuri care permit recuperarea banilor, cum ar fi industria jocurilor video, o industrie destul de profitabila in ultima vreme.

Vezi Ofertele si Reducerile la Placi Video

valabile astazi, 20 aprilie 2024 la:




Video pentru: "Gigabyte NVIDIA GEFORCE GTX 960: O placa video care nu dezamageste"




Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro