Tehno News RO

Gorenje by Starck MO23ST: Motive pentru a alege cuptorul cu microunde


Rolul unui cuptor cu microunde, intr-o bucatarie decorata modern, este mai important decat s-ar crede. Desi acest aparat electrocasnic a fost blamat in ultima vreme din cauza ca ar fi considerat daunator sanatatii, din cauza undelor pe care le utilizeaza, specialistii au demonstrat faptul ca daca este folosit corect si cu moderatie, acesta nu afecteaza sanatatea. Iar unul dintre cele mai bune alegeri in ceea ce priveste cuptoarele cu microunde o reprezinta modelul Gorenje by Starck MO23ST.

Cuptor cu microunde Gorenje by Starck MO23ST

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 25 aprilie 2024


gorenje by starck mo23st.jpg

De ce este Gorenje by Starck MO23ST o alegere atat de buna?
In primul rand, cuptorul cu microunde este o alegere buna datorita avantajelor pe care le ofera, in special atunci cand vine vorba de prepararea alimentelor. Spre deosebire de alte cuptoare, modelul Gorenje by Starck MO23ST nu lasa alimentele crude in interior. Desigur, este vorba strict de cele care pot fi preparate cu ajutorul unui asemenea dispozitiv. Iar evolutia gastronomiei a facut ca gama acestora sa fie una destul de generoasa. De exemplu, chiar si traditionala mamaliga cu branza poate fi preparata cu ajutorul unui astfel de cuptor cu microunde, fara a exista riscul ca in interior ea sa nu fie bine facuta.

Cuptor cu microunde Gorenje by Starck MO23ST

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 25 aprilie 2024


In al doilea rand, trebuie remarcat faptul ca un alt avantaj al acestui cuptor il reprezinta rapiditatea. Alimentele sunt imediat incalzite sau preparate, indiferent daca sunt sau nu inghetate. Totul se realizeaza datorita unei functii inteligente, de care acest aparat dispune. Mai exact, persoanele care folosesc cuptorul trebuie sa selecteze tipul de mancare asezat in interiorul dispozitivului si greutatea sa, astfel incat acesta sa fie capabil sa seteze automat timpul de pregatire, fara a arde mancarea.

Si totul este foarte simplu. Asadar, cuptorul cu microunde Gorenje by Starck MO23ST poate fi folosit fara nicio problema chiar si de copiii. De regula, micutii adora sa prepare dulciuri folosind cuptorul cu microunde, ca de exemplu vestita prajitura la ceasca. Asa ca gustarea dupa-amiezii de care au nevoie copiii pentru a se incarca cu energie este mult mai simplu de obtinut, gratie acestui dispozitiv modern.

Folosirea simpla a cuptorului cu microunde se datoreaza si afisajului cu LED de pe panoul electronic. In felul acesta, chiar si cei care nu prea se pricep la tehnologie nu vor avea probleme in ceea ce priveste utilizarea dispozitivului. Iar in cazul in care parintii doresc ca cei mici sa nu foloseasca microundele fara atenta lor supraveghere, poate fi activata functia de protectie pentru copii pe care cuptorul o detine.

Capacitatea modelului Gorenje by Starck MO23ST este de 23 litri, ceea ce inseamna ca este un cuptor destul de incapator, chiar si atunci cand sunt folosite vase de dimensiuni ceva mai mari. Puterea de 900 W, cele 5 nivele de putere si cele 8 programe de setare corespunzatoare a temperaturii in functie de alimente sunt ingredientele care ajuta la praparea rapida a produselor sau la incalzirea lor.

Designul potrivit al produsului este un alt atu demn de mentionat. Cuptorul nu ocupa foarte mult spatiu intr-o bucatarie, gratie dimensiunii de 510 x 425 x 303 cm. Tuturor acestor avantaje li se adauga si pretul cuptorului care il transforma intr-o oferta de nerefuzat. Pana la urma, pretul este motivul pentru care cele mai multe persoane decid daca sa faca sau nu o investitie.



Video pentru: "Gorenje by Starck MO23ST: Motive pentru a alege cuptorul cu microunde"

Vezi Ofertele si Reducerile la Cuptoare cu Microunde

valabile astazi, @data la:





Galerie foto: "Gorenje by Starck MO23ST: Motive pentru a alege cuptorul cu microunde"

gorenje by starck mo23st_3.jpg
gorenje by starck mo23st_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro