Tehno News RO

Gorenje GMO23DGE: De ce sa alegi acest cuptor cu microunde?


Un cuptor cu microunde este mereu o alegere inteligenta pentru bucatarie. Nu cred ca am auzit pe cineva care sa spuna ca se descurca perfect si fara el. Sigur, nu depinde tot succesul unei cine de prezenta unuia in casa, atata timp cat detii un aragaz, insa un cuptor cu microunde iti usureaza cu mult munca. In loc sa ai mereu grija la mancarea din cuptor sau de pe aragaz, sa ai grija sa nu se arda sau sa fie cruda, noile modele de cuptoare cu microunde ne ofera ocazia sa ne ocupam de alte sarcini domestice, cat mancarea este gatita aproape singura.

Cuptor cu microunde Gorenje GMO23DGE

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 13 noiembrie 2019


gorenje gmo23dge.jpg

Un cuptor cu microunde atractiv
Faceti cunostinta cu un cuptor cu microunde special, modelul Gorenje GMO23DGE, varianta de inox cu un consum de 800 de Wati un volum util de 23 de litri si diferite functii, precum grill-ul electric.

Cuptor cu microunde Gorenje GMO23DGE

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 13 noiembrie 2019


Inoxul a fost materialul ales pentru realizarea acestui produs deoarece este binecunoscut faptul ca acest aliaj poate sa imbunatateasca circulatia microundelor, oferind rezultate speciale. Dimensiunile acestui aparat sunt destul de generoase, avand in vedere volumul util de care dispune. Cu toate acestea spatiul ocupat de doar 510 x 303 x 387 mm permite instalarea chiar si in bucatariile mai mici. Greutatea e de 14.5 kg fiind usor de manevrat si mutat.

Panoul de comanda este de tip electronic, iar tipul de afisaj apartine tehnologiei LED. Gorenje GMO23DGE include sase programe. Printre functiile sale se numara auto meniul si functia Smart Display. Pretul cu care este distribuit este mic, facandu-l un aparat electrocasnic care poate fi achizionat de orice familie.

Acest model face ca gatitul sa fie mai usor ca niciodata. De exemplu, nu trebuie decat sa alegi un program, iar cuptorul va selecta singur care este procesul de preparare cel mai potrivit. Modelul include meniul automat – acest lucru inseamna ca sunt incluse cateva programe presetate de catre producator pentru a demonstra clientilor ca gatitul a devenit o sarcina rapida si fara griji sau mari batai de cap. Astfel, se prepara mult mai usor felul tau de mancare preferat si cred ca asta dorim cu totii sa se intample, atunci cand intram in bucatarie. Pentru a realiza acest lucru, trebuie sa alegi un tip de mancare, sa selectezi greutatea alimentului care este inserat in aparat. In continuare, Gorenje GMO23DGE va calcula singur care sunt timpul si puterea recomandate pentru acel tip de mancare.

Daca doresti doar sa rumenesti unele alimente, sa le dai o crusta, incalzitorul grill heater este cea mai buna optiune. De asemenea, fiind folosit alaturi de puterea microundelor, grill-ul poate sa fie utilizat, in mod special, pentru prepararea rapida a mancarii. Interesant este faptul ca la jumatatea procesului de gatire, cuptorul va produce un sunet pentru a anunta ca mancarea trebuie intoarsa, rumenindu-se astfel intr-un mod uniform.

Modelulul contine si auto-meniul, care vine cu un numar de retete care au fost presetate din fabrica. Asadar, trebuie ales ce fel de mancare doriti si care este greutatea produselor introduse in aparat, iar cuptorul cu microunde Gorenje GMO23DGE va calcula in continuare care este programul cel mai potrivit pentru a obtine un rezultat bun. Aceasta functie va permite sa va inregistrati singuri propriile retete, iar atunci cand doriti sa le gatiti, nu trebuie decat sa apasati pe un singur buton si ... magia incepe!

Vezi Ofertele si Reducerile la Cuptoare cu Microunde

valabile astazi, 13 noiembrie 2019 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro