Tehno News RO

Gorenje MO17ME: Cuptorul cu microunde cu functii atractive


Fiecare moment pe care il petreceti in bucatarie poate fi unul placut si de scurta durata sau poate fi mai lung si deveni usor neplacut. Pentru a evita cea de-a doua situatie exista din fericire electrocasnicele de calitate pe care te poti baza.

Cuptor cu microunde Gorenje MO17ME

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 28 martie 2024


gorenje mo17me.jpg

Un model de produs electrocasnic care cu siguranta iti poate aduce numeroase beneficii este si cuptorul cu microunde Gorenje MO17ME. Acest lucru se poate vedea atat in ceea ce priveste exteriorul, cat si la nivelul dotarilor sale.

Cuptor cu microunde Gorenje MO17ME

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 28 martie 2024


Exteriorul acestui model se remarca in primul rand prin nuanta metalica. Aceasta ii ofera o nota foarte moderna si ii permite sa se incadreze in orice bucatarie, indiferent de designul mobilierului. Cuptorul nu este alcatuit din inox, imitand in schimb foarte bine textura si aspectul acestuia. Aparatul este alcatuit dintr-o tabla rezistenta.

Se disting de asemenea elementele exterioare ce tin de controlul aparatului. Elementele sunt simple si discrete, completand perfect restul aspectului. Cele doua butoane rotative pentru control ajuta la setarea timpului si functiei de incalzire. Acestea sunt plasate la indemana, in partea dreapta a usii. Pentru deschidere se foloseste manerul confortabil, fiind de ajuns tragerea acestuia. Dimensiunile cuptorului sunt de 452 x 358 x 262 mm. Prin urmare, Gorenje MO17ME isi gaseste loc cu usurinta in cadrul bucatariei. Greutatea de doar 10.5 kg il face potrivit atat pentru pozitionarea pe blatul de bucatarie, cat si pe un raft suspendat.

Utilizari si beneficii extinse
Cuptorul Gorenje MO17ME poate genera o putere de 700 W. Aceasta ajuta foarte mult la pregatirea unor ingrediente sau mancaruri, a semipreparatelor si congelatelor, precum si la incalzirea sau decongelarea simple. Modelul iti pune la dispozitie 6 niveluri de putere, putand opta de fiecare data pentru treapta potrivita. Timpul poate fi reglat la intervale de 30 de secunde, ceea ce se dovedeste util pentru a avea un control bun. Spre exemplu, la prepararea popcorn-ului vei dori sa poti regla in detaliu timpul pentru a nu arde boabele de porumb.

Modelul are o capacitate de incarcare de 17 litri. Aceasta capacitate dicteaza dimensiunile vasului- suport, dar si ale vaselor ce pot fi utilizate. Diametrul maxim pentru vase este de 24.5 cm. Este recomandat sa folosesti in cuptor doar vase prevazute cu insemnnul special pentru microunde.
Cum fiecare aparat electrocasnic trebuie sa fie insotit si de elemente de siguranta, nici acesta de fata nu face o exceptie. Este de mentionat aici tehnologia UCD sau ”usa ultra rece” care va asigura o temperatura optima atingerii pentru usa, indiferent de temperatura din interior. In acest fel sunt evitate accidentele si nu exista niciun pericol pentru cei mici.

Gorenje MO17ME are un pret accesibil in schimbul caruia ofera o gama foarte atractiva de dotari, dupa cum s-a putut vedea. Cuptorul cu microunde este un aparat ce nu poate lipsi dintr-o bucatarie, ajutand fiecare membru al familiei. Fiind un aparat indispensabil, pretul accesibil este mai mult decat binevenit, intrucat un numar mai mare de persoane va putea beneficia de avantajele sale. Producatorul sloven Gorenje mizeaza exact pe acest lucru, adresandu-se cumparatorilor interesati de raportul calitate-pret foarte bun.

Vezi Ofertele si Reducerile la Cuptoare cu Microunde

valabile astazi, 28 martie 2024 la:



Galerie foto: "Gorenje MO17ME: Cuptorul cu microunde cu functii atractive"

gorenje mo17me_2.jpg
gorenje mo17me_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro