Tehno News RO

Haier HRFZ-250DAA: combina No Frost accesibila


Haier este un producator de origine chineza care ofera solutii accesibile pentru electrocasnice. Produsele sale sunt ieftine si isi fac bine treaba, fiind apreciate la scara larga de persoane de pe toate continentele. Haier HRFZ-250DAA este o combina cu doua usi care surprinde foarte bine calitatile brandului.

Frigider Haier HRFZ-250DAA

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 aprilie 2024


haier hrfz-250daa.jpg

Sistem pentru dezghetare automata pentru confort ridicat
Unul dintre cele mai neplacute aspecte ale aparatelor frigorifice era pana nu demult faptul ca trebuiau dezghetate. Din fericire acum tehnologia No Frost rezolva foarte atractiv problema si este integrata in plus in unele cazuri chiar si in cazul modelelor accesibile, cum este si cazul de fata. Haier HRFZ-250DAA are un sistem automat pentru dezghetare si isi face singur treaba, blocand formarea de gheata.

Frigider Haier HRFZ-250DAA

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 aprilie 2024


Combina are un aspect simplu, fiind complet alba si avand o constructie robusta. Desi nu foarte inalta, combina este o prezenta remarcabila in orice camera. Aceasta este organizata pe 3 rafturi din sticla reglabile pe inaltime la nivelul frigiderului si 3 setare la nivelul congelatorului.

Exista de asemenea un sertar generos pentru fructe si legume. Organizarea interioara permite depozitarea unor cantitati mari de alimente. Volumul frigiderului este de 199 de litri, iar cel pentru congelator este de 53 de litri. Este de apreciat faptul ca producatorul a ales sa acorde un spatiu destul de mare congelatorului si ca a incercat sa il aduca la un nivel mare de eficienta. Congelatorul este prevazut cu sertare transparente din plastic si are o capacitate de congelare de 2 kg/24 ore. Valoarea nu este cea mai atractiva, dar cert este ca aparatul isi face treaba cu un usor compromis pe partea de timp.

Desi punctul forte principal al combinei este sistemul No Frost, aceasta mai pluseaza printr-o capacitate de congelare rapida si o deschidere usoara. Modelul este dotat cu iluminare interioara, asa ca va fi simplu sa gasesti alimentele cautate indiferent de momentul zilei sau nivelul de iluminare din camera. Combina are dimensiunile de 170 x 57.5 x 60.5 cm. Va fi usor sa o asezi in bucatarie sau pe hol.

Haier HRFZ-250DAA are de asemenea un consum energetic foarte bun. Combina se incadreaza in clasa de eficienta energetica A+ si are o performanta foarte buna, cu 25% mai mica decat in cazurile obisnuite. Consumul energetic anual este de 230 kwh. Combina consuma astfel putin si este potrivita si pentru familiile care pun pret pe economisire. Modelul este altfel potrivit pentru a face fata la depozitarea de alimente pentru 2-3 persoane.

Ar mai fi de remarcat faptul ca nivelul de zgomot este foarte redus, atingand valoarea de doar 42 dB. Combina nu va deranja astfel si nici nu va declansa suparator.

Haier HRFZ-250DAA are un pret foarte bun, care o plaseaza in clasa low-budget pe piata. Modelul este mai mult decat performant pentru pretul sau, fiind adaptat pentru a face fata fara probleme unei cantitati mari de alimente. Combina apartine uunui brand chinezesc, dar dotarile sale tehnice si de design arata ca exista si exceptii pe piata din China, optiuni care nu fac rabat de la calitate.


Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 18 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Haier HRFZ-250DAA: combina No Frost accesibila"

haier hrfz-250daa_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro