Tehno News RO

Hansa BHC63508: O plita incorporabila electrica pe gustul tau


Bucataria este locul in care ne simtim cel mai bine pentru ca se reuneste toata familia pentru a servi masa. Pregatirea bucatelor trebuie sa fie un proces placut la care participa toti membrii familiei pentru ca masa sa fie gata in cel mai scurt timp, insa este necesar sa avem electrocasnicele necesare in vederea prepararii celor mai bune feluri de mancare. Plita este o necesitate in orice bucatarie pentru ca, fara aceasta, ne-ar fi imposibil sa pregatim mai multe retete. Daca v-ati gandit sa va achizitionati o plita sau cea veche nu mai corespunde cerintelor, atunci plita electrica incorporabila Hansa BHC63508 ar putea fi ceea ce cautati.

Plita incorporabila electrica Hansa BHC63508

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 aprilie 2024


hansa bhc63508.jpg

Atunci cand va alegeti electrocasnicele pentru bucatarie, trebuie sa aveti grija si la aspectul acestora pentru a se imbina cu designul bucatariei, cu mobilierul sau cu alte piese deja achizitionate. Incorporabilele ar fi solutia ideala pentru ca armonia sa fie la ea acasa, iar in designul bucatariei sa se integreze de minune. Plita Hansa BHC63508 este una incorporabila si are culoarea negru tocmai pentru a nu da gres niciodata in privinta aspectului. Materialul din care este fabricata plita este sticla, o sticla rezistenta din vitroceramica care are impregnata pe ea formele celor 4 arzatoare si butoanele de control. Avantajul faptului ca este din vitroceramica il reprezinta rapiditatea prepararii alimentelor si eleganta deosebita, dar si faptul ca se pot curata foarte repede si usor in comparatie cu alte tipuri de plita. Pentru a sti ce vase sa folositi pe plita sunt desenate cercuri pe masura dimensiunii arzatoarelor, iar in partea frontala avem butoanele de control cu functia touch a plitei. Ceea ce mai trebuie sa stiti sunt dimensiunile de 4.8 x 57.6 x 50.1 cm pentru a-i gasi corpul de mobilier perfect in vederea incastrarii sale.

Plita incorporabila electrica Hansa BHC63508

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 aprilie 2024


Eleganta si moderna
Plita Hansa BHC63508 are alimentarea electrica si puterea totala mare de 6900 W. Veti beneficia de un numar de 4 arzatoare de dimensiuni diferite pentru a folosi orice tip de recipient. Are un arzator mare si un arzator mic dispuse pe partea din stanga si 2 arzatoare medii ce sunt dispuse pe partea din dreapta. Puterea arzatorului mic este de 1.2 kW, fiind perfect pentru a fierbe rapid chiar si cu un recipient mic. Fiecare arzator normal are puterea de la 0.8 kW pana la 1.7 kW, iar arzatorul mare poate avea o putere de la 0.75 kW pana la un maxim de 2.1 kW.

In ceea ce priveste functiile, Hansa BHC63508 dispune de un indicator de caldura reziduala, tastele touch si sistem de protectie copii pentru a nu se crea accidente neplacute. O sa puteti sa programati si functionarea plitei pentru ca mai are integrata si functia Timer.

Daca veti alege plita incorporabila din vitroceramica Hansa BHC63508, o sa fiti multumiti de toate aspectele sale, atat pe partea de specificatii, cat si pe partea de design. Controlul touch si arzatoarele de marimi diferite va vor ajuta sa pregatiti mai multe feluri de mancare in acelasi timp, in diferite recipiente, in functie de cum aveti nevoie. Nu mai ramane decat sa o achizitionati si sa va bucurati de ea, la un pret bun ce reflecta caracteristicile sale.

Vezi Ofertele si Reducerile la Plite Incorporabile

valabile astazi, 18 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Hansa BHC63508: O plita incorporabila electrica pe gustul tau"

hansa bhc63508_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro