Tehno News RO

Hansa FCCX59209: Aragazul bucatariei tale


Cele mai savuroase mese sunt cele pe care le gatesti chiar tu. Pentru asta ai nevoie de putina bunavointa, dar cel mai important ai nevoie de ajutor: ingrediente naturale de buna calitate, cratite care nu-ti ard mancarea si un aragaz care sa iti faca jumatate din treaba.

Aragaz Hansa FCCX59209

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 aprilie 2024


hansa fccx59209.jpg

Aragazul electric Hansa FCCX59209 este alegerea perfecta daca vrei sa iti surprinzi familia sau prietenii cu cele mai alese bucate. Prin crearea unor modele ce tind sa iti usureze viata, producatorii Hansa aduc cele mai noi tehnologii chiar in locuinta ta. Datorita aspectului extern modern si elegant, acest electrocasnic se potriveste perfect in orice bucatarie. Culoarea inoxului va atrage toate privirile, atat prin extravaganta sa, cat si prin facilitarea procesului de ingrijire. Dimensiunile sale (85 cm x 50 cm x 60 cm) aduc avantajul unei instalari usoare, acolo unde crezi ca se potriveste cel mai bine. La o greutate de doar 39 de kg, mutarea aragazului in caz de necesitate nu este dificila. Materialul folosit este inox, ceea ce asigura o rezistenta crescuta la zgarieturi si lovituri.

Aragaz Hansa FCCX59209

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 aprilie 2024


Specificatii tehnice
Zona de gatire a modelului Hansa FCCX59209 contine 4 arzatoare. Arzatorul mare, in numar de 1, are o putere de 2 kW. Arzatoarele mici, in numar de 2, perfecte pentru oalele de dimensiuni mai reduse, au o putere de 1.2 kW. Arzatorul normal, cu o putere de 1.7 kW, te ajuta sa gatesti in cele mai prielnice conditii.

Atat plita cat si cuptorul sunt alimentate electric, insa acest lucru nu o sa incarce inutil facturile la utilitati, datorita clasei A de consum energetic, de care dispune acest aparat.

Pentru a gati cele mai delicioase fripturi, aragazul Hansa FCCX59209 vine prevazut cu un cuptor cu o capacitate de 65 de litri, ceea ce iti permite sa gatesti pentru intreaga familie dintr-o singura miscare si fara efort. De poti folosi de Timer pentru a-ti reaminti de faptul ca timpul setat a expirat. In acest fel nu risti sa iti arzi cina din neatentie. Functia de iluminare a cuptorului te ajuta sa iti verifici din cand in cand tava, fara a fi nevoie sa deschizi usa cuptorului si astfel nu se pierde din caldura. In plus, pentru a nu pierde din caldura nici macar atunci cand nu deschizi cuptorul, usa este prevazuta cu 3 straturi de geamuri, pentru o etanseitate fara cusur.

Pentru a te asigura ca mancarea este gatita uniform, acest cuptor electric foloseste convectia cu aer cald, incalzirea facandu-se atat din partea superioara, cat si din partea inferioara. Daca vrei sa iti lasi imaginatia sa isi faca de cap, aragazul Hansa FCCX59209 este prevazut si cu un Grill. Drept accesorii, odata cu acest electrocasnic, achizitionezi si o tava cu fundul plat si una adanca, la acelasi pret.

Poti opta pentru 10 moduri de gatire, in functie de preferinte si necesitati. Emailul asigura o curatare usoara, tocmai pentru a-ti economisi pretiosul timp si a-ti scurta procesul de obtinere a mancarii.

Avand in vedere avantajele prezentate mai sus, acest model de aragaz electric este perfect pentru tine daca ceea ce cauti este o combinatie intre simplitate si cele mai noi tehnologii.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aragazuri

valabile astazi, 18 aprilie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro