Tehno News RO

Hansa FCGX520509: aragaz bun, cu aprindere electrica


Hansa este o firma de electrocasnice care ofera de cele mai multe ori produse iefine, dar cu un raport calitate pret foarte bun. Totusi, acestia vin si cu aparate de calitate mai buna, dar si la un pret ceva mai ridicat, desi nici pe departe scumpe. Si aceasta tendinta se observa in absolut toate categoriile de aparate electrocasnice.

Aragaz Hansa FCGX520509

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 25 februarie 2021


hansa fcgx520509.jpg

Hansa FCGX520509 este unul dintre aragazurile ceva mai bune ale firmei, acesta avand cateva elemente in plus fata de produsele obisnuite de la ei. Nu inseamna insa ca se exagereaza cu pretul, chiar daca si acesta este unul putin mai ridicat.

Unul dintre primele lucruri care se observa este designul si acesta este un pic mai inspirat, avand culori mai intense si oferind un contrast placut intre carcasa gri si una neagra. Si chiar daca are un capac din sticla, constructia pare mai solida de aceasta data.

Aragaz Hansa FCGX520509

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 25 februarie 2021


Un aragaz electric cu dotari bune
Insa cea mai importanta diferenta fata de modelele clasice este aprinderea electrica. Daca alimentarea ramane una clasica, pe gaz atat pentru arzatoare cat si pentru cuptor, aprinderea este electrica si deci mai sigura si mai usor de pus in functiune. Insa schema de control nu se schimba, fiind in continuare una intuitiva, simpla, cu cinci butoane, cate unul pentru fiecare sursa de foc.

Dispunerea arzatoarelor este una clasica, cu patru zone de gatit, doua medii, una mare si una mica. Hansa FCGX520509 este un aragaz de familie, unul cu ajutorul caruia poti sa gatesti mai multe preparate deodata fara sa te incurci deloc. In schimb cuptorul nu este unul foarte mare, dar in general acest lucru nuse intampla in cazul aragazurilor obisnuite. Cel de aici are un volum de 60 l, unul de altfel bun pentru o familie.

Insa la nivelul cuptorului se observa si alte elemente de modernitate si aici nu ne referim doar la faptul ca beneficiaza de iluminare intrerioara. Pentru ca ofera optiuni cat mai diverse de gatit, cuptorul este dotat si cu grill, dar si cu rotisor, acestea fiind doua acceosrii bune pentru cei care adora sa gateasca si doua elemente cu care iti poti impresiona musafirii. Mai mult decat atat, cuptorul are si termostat, lucru care te ajuta se setezi mult mai usor temperatura la care vrei sa gatesti.

In ceea ce priveste accesoriile, modelul vine insotit doar de o tava obisnuita. Nu este foarte mult, dar si aceasta este binevenita si utila, avand mereu nevoie de asa ceva.

In concluzie, Hansa FCGX520509 este un aragaz superior fata de alte modele oferite de firma. Fara a spune ca ele sunt slabe, diferenta in favoarea acestuia se cunoaste, el avand si grill, rotisor, termostat si aprindere electrica. Pretul, chiar daca inregistreaza o crestere, ramane si el unul scazut, pe care oricine si-l poate permite. Si mai important pentru acest model este faptul ca demonstreaza ca Hansa se poate compara si cu firmele mai cunoscute, cel putin in ceea ce inseamna constructia aragazurilor de categorie medie si ca ei reprezinta solutii pentru cei care isi doresc un aparat ceva mai modern.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aragazuri

valabile astazi, 25 februarie 2021 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro