Tehno News RO

Hansa FK268.3 AA: Combina frigorifica alba, ieftina si consum redus de energie


Daca va doriti o combina frigorifica clasica, cu aspect alb imaculat atunci trebuie sa aruncati o privire catre modelul Hansa FK268.3 AA. Capacitate de 230 litri, eficienta energetica si design imaculat – acestea sunt principalele sale avantaje.

Combina frigorifica Hansa FK268.3 AA

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 aprilie 2024


hansa fk268.3 aa.jpg

Chiar daca Hansa nu vi se pare un brand cunoscut, trebuie sa stiti ca acesta a fost infiintat de catre Amica, un mare producator de electrocasnice din Polonia. Acesta produce si distribuie electrocasnice de inalta calitate in Europa de Est.

Combina frigorifica Hansa FK268.3 AA

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 aprilie 2024


Clasic ramane fantastic!
Modelul despre care vorbim in acest articol arata absolut impecabil. Este alb complet asa ca se potriveste de minune in bucatariile clasice, curatate si bine organizate. Are doua usi, iar manerele de pe acestea sunt tot albe, verticale, realizate din plastic, de o marime potrivita astfel incat sa le puteti apuca bine atunci cand vreti sa deschideti sau sa inchideti usile. Designul este foarte simplu. Nu are in exterior afisaj sau dispensor pentru apa, insa trebuie sa avem in vedere si pretul pentru care se vinde. Hansa FK268.3 AA este o combina frigorifica eficienta si cu capacitate mare la pret extrem de avantajos.

Usile se deschid standard catre dreapta, insa datorita faptului ca sunt reversibile exista posibilitatea de a fi schimbata directia de deschidere. Acest lucru poate fi util in cazul in care spatiul cere o asemenea modificare sau vi se pare mai confortabil astfel.

Din volumul net de 230 litri, 64 litri sunt alocati pentru congelator si 166 litri raman pentru frigider. Spuneam ca este o combina frigorifica al carui principal avantaj este faptul ca are un consum foarte mic. Astfel, in decursul unui an consumul energetic se invarte in jur de 179 kWh, ceea ce in 24 de ore inseamna aproximativ un consum de 0.49 kWh. Este foarte putin, in comparatie cu multe combine frigorifice disponibile pe piata in aceeasi categorie de pret. Prin urmare, clasa de eficienta energetica in care se afla este A++.

Frigiderul se afla in partea superioara si in interiorul sau organizarea se face pe 3 rafturi de sticla. Acestea sunt rezistente si pot sustine o cantitate semnificativa de alimente si vase cu mancare gatita. De asemenea, pentru ca spatiul sa fie cat mai ergonomic si sa puteti utiliza orice coltisor cat mai bine, pe usa exista inca 3 suporturi mai inguste. Din pacate in descrierea producatorului nu se specifica daca in interiorul frigiderului exista un compartiment special dedicat pastrarii fructelor si legumelor. Ceea ce stim sigur este ca termonstatul este reglabil si ca puteti ajusta rapid si simplu temperaturile in congelator si in frigider. Sistemul de iluminare interioara este pe baza de LED, ceea ce asigura o vedere foarte buna in interior atunci cand deschideti frigiderul si vreti sa gasiti rapid ceea ce va trebuie.

In ceea ce priveste congelatorul, aici alimentele pot fi organizate tot pe trei zone, ceea ce face destul de usor de identificat, de fiecare data alimentele inghetate de care aveti nevoie. In timp de 24 de ore congelatorul are capacitatea de a ingheta 3 kg de alimente.

Un lucru important de avut in vedere atunci cand cumparati o combina frigorifica este sa masurati spatiul unde vreti sa o asezati si sa verificati dimensiunile sale. In ceea ce priveste modelul despre care discutam, acesta masoara putin peste 170 cm inaltime, 54.5 cm in lungime si 57.1 in adancime.

In pachet veti mai gasi alaturi de certificatul de garantie si de manualul de utilizare, un suport pentru oua ce se incadreaza foarte bine pe raftul de pe usa frigiderului si o tava speciala in care puteti face cuburi de gheata la congelator.

Hansa FK268.3 AA este o combina frigorifica destul de ieftina, cu un consum energetic extrem de mic si capacitate medie. Din pacate dezavantajul sau principal ar fi ca nu este echipata cu sistem No Frost.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 18 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Hansa FK268.3 AA: Combina frigorifica alba, ieftina si consum redus de energie"

hansa fk268.3 aa_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro