Tehno News RO

Heinner HCF-98A+: Lada frigorifica de capacitate mica


Se intampla adesea ca frigiderele obisnuite sa nu aiba o capacitate satisfacatoare pentru congelator, resimtind mereu nevoia pentru un spatiu mai mare. Ideea unei lazi frigorifice apare astfel foarte atractiva. Cu atat mai mult cu cat acestea au dimensiuni variate si nu trebuie neaparat sa ocupe mult spatiu si sa consume exagerat, alegerea unui astfel de electrocasnic te poate ajuta cu adevarat.

Lada frigorifica Heinner HCF-98A+

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 30 mai 2020


heinner hcf-98a+.jpg

Heinner HCF-98A+ este o lada frigorifica de categorie mica, functionand ca o extensie a congelatorului de la combina. Aceasta este mai mica decat un congelator autonom cu sertare si decat o lada frigorifica obisnuita, putand fi incadrata cu usurinta in bucatarie sau in spatiul care iti este cel mai la indemana.

Lada frigorifica Heinner HCF-98A+

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 30 mai 2020


Design compact si consum redus
Una dintre problemele principale ale lazilor frigorifice mari este consumul. Acest tip de aparat are nevoie oricum de un consum mult mai mare decat un frigider normal, odata cu marimea crescand si nevoia de energie.

Modelele mici precum Heinner HCF-98A+ reusesc insa sa pastreze valori atractive pentru consum si respectiv pentru facturi. Lada frigorifica are dimensiunile de 83.6 x 56.3 x 52.6, ocupand aproximativ acelasi spatiu precum o masina de spalat mai mica. Designul sau este compact, lasand insa impresia de calitate. Culoarea complet alba face modelul usor de potrivit cu restul designului din bucatarie.

Deschiderea se face pe verticala, iar usa se deschide foarte usor. Interiorul este alcatuit din materiale de calitate, iar spatiul este maximizat datorita peretilor subtiri. Acestia determina de altfel si greutatea totala redusa. Aparatul este usor de asezat, de montat si de mutat.

Congelatorul are un volum net de 98 de litri, egal ca valoare cu cele ale multor combine frigorifice. Vei putea depozita fara probleme carne, peste, legume, fructe etc. Capacitatea de congelare este de 6 kg/24 ore, fiind de asemenea asemanatoare cu cele ale combinelor obisnuite. Dezghetarea se face manual, dar avand in vedere dimensiunile reduse si frecventa la care efectuezi aceasta actiune, nu ar trebui sa ai probleme mari. Oricum, un numar redus de astfel de aparate beneficiaza de sisteme No Frost.

Pentru reglarea temperaturii ai la dispozitie un termostat prevazut cu buton rotativ. Vei putea opta intre trei trepte.

Lada frigorifica Heinner HCF-98A+ functioneaza economic, dupa cum am spus si la inceput dimensiunile sale oferind un avantaj considerabil din acest punct de vedere. Modelul foloseste 173 kwh anual. Consumul nu este unul deloc ridicat, chiar daca vei resimti prezenta unui nou aparat electrocasnic, diferenta nefiind foarte mare.

Un punct foarte atractiv al modelului este garantia extinsa. Aparatul vine insotit de o garantie de 3 ani, lucru de apreciat in conditiile in care mai toate produsele beneficiaza de o garantie de 2 ani.

Lada frigorifica Heinner HCF-98A+ are un pret foarte bun, investitia initiala nefiind mare si evitand gaurile mari in buget. In plus, intrucat consumul va fi el redus, investitia este rentabila si pe termen lung.

In concluzie, daca ai nevoie de o lada frigorifica de dimensiuni mici, care sa dubleze capacitatea congelatorului de la combina si sa consume putin, acesta este un model ideal pentru tine.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aparate Frigorifice

valabile astazi, 30 mai 2020 la:Galerie foto: "Heinner HCF-98A+: Lada frigorifica de capacitate mica"

heinner hcf-98a+_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro