Tehno News RO

Heinner HF-240M: Frigiderul cu 2 usi si garantie mare


Nu toata lumea are nevoie de o combina frigorifica, aceasta dovedindu-se a fi de multe ori prea mare pentru nevoile unor locuinte de 1-2 persoane. In aceasta situatie, frigiderele cu doua usi reprezinta o solutie mult mai potrivita si, in acelasi timp, mai accesibila. Heinner HF-240M este un frigider economic din toate punctele de vedere, care isi merita locul in orice locuinta.

Frigider cu doua usi Heinner HF-240M

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 martie 2024


heinner hf-240m.jpg

Frigiderul Heinner HF-240M are un aspect plat, ce lasa impresia de inchidere perfect ermetica. Carcasa este complet alba si arata simplu, dar elegant. Usile au deschiderea spre dreapta, putand fi reglate insa si pentru cealalta directie, datorita balamalelor reversibile. Aparatul are dimensiunile de 159 x 55 x 55 cm si ocupa foarte putin spatiu, fiind util si pentru bucatarii de garsoniera sau camere mici.

Frigider cu doua usi Heinner HF-240M

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 martie 2024


Volum generos de depozitare si functionare economica
Frigiderul se afla in partea de jos, iar congelatorul in partea de sus. Volumul total net este de 240 de litri, asa ca, in ciuda dimensiunilor reduse, spatiul interior este foarte bine exploatat.

Frigiderul este organizat pe 3 rafturi din sticla rezistenta, care pot fi reglate pe inaltime. Vei gasi de asemenea un compartiment pentru fructe si legume si cateva suporturi pe usa frigiderului. Volumul frigiderului este de 199 de litri. Ca idee, mai multe combine frigorifice au un volum chiar mai mic pentru frigider.

Diferenta este facuta insa de congelator. In cazul de fata, congelatorul este despartit in doua parti printr-un raft de sarma. In acest fel, vei putea organiza mai bine spatiul. In cazul in care ai de depozitat alimente si cutii de inghetata mai voluminoase, poti scoate raftul de tot si se rezolva problema. Congelatorul are o capacitate de 41 de litri.

Heinner HF-240M dispune de un termostat reglabil care se gaseste in partea de sus a frigiderului, in interior. Setarea treptei de temperatura se face foarte usor.

Modelul nu beneficiaza de un sistem automat pentru dezghetare, fiind necesar sa fie decongelat manual de 1-2 ori pe an.

Un punct forte al frigiderului este si consumul redus. Acesta se încadreaza in clasa de eficienta energetica A+, si are o performanta foarte buna. Consumul energetic anual este de doar 228 kWh.
Ar mai fi de remarcat faptul ca nivelul de zgomot este foarte redus, atingand valoarea de doar 42 dB.

Heinner ofera o surpriza foarte placuta cumparatorilor si insoteste frigiderul Heinner HF-240M de o garantie de 3 ani, lucru mai rar intalnit in ultima perioada.

Frigiderul are un pret foarte bun, care il incadreaza in clasa low-budget. Frigiderul reprezinta o optiune excelenta pentru spatiile mici si bugetele reduse. Acesta poate fi o solutie si pentru studentii sau persoanele care stau in chirie sau camin si au nevoie de un frigider accesibil. Aparatul are o capacitate de depozitare destul de buna, mai mult decat suficienta pentru 1-2 persoane. Consumul este redus si nivelul de zgomot nu este nici el mare, iar in plus producatorul ofera o garantie extinsa de 3 ani, asa ca exista toate argumentele pentru a sprijini achizitia. Pretul foarte bun ramane fara dubiu factorul cel mai atractiv.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 29 martie 2024 la:



Galerie foto: "Heinner HF-240M: Frigiderul cu 2 usi si garantie mare"

heinner hf-240m_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro