Tehno News RO

Heinner MG12TASH-RED: masina de tocat robusta, silentioasa, cu 3 ani garantie


Din categoria masinilor de tocat cu pret mic, aducem azi in atentie modelul Heinner MG12TASH-RED. Trebuie sa recunosc ca acest producator nu-mi transmite prea multe lucruri, dar luand in considerare pretul de vanzare, performantele tehnice, accesoriile incluse si comentariile utilizatorilor care au deja in bucatarie acest model, pot spune ca este o solutie buna in multe situatii.

Masina de tocat Heinner MG12TASH-RED

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 16 aprilie 2024


heinner mg12tash-red.jpg

Heinner MG12TASH-RED este destul de puternica, are 1200 W. Adevarat ca am vazut si masini mai eficiente si consumatoare din acest punct de vedere (gen 1500 W sau chiar 1900 W pe unele modele oferite de Zelmer). Cu toate acestea este destul de rapida si eficienta, nu face prea mult zgomot atunci cand functioneaza. Baza este realizata din inox si are elemente rosii. Arata chiar interesant, fiind o combinatie intre inox si aceasta culoare indrazneata. Are picioare de sustinere in cele patru colturi si e foarte stabila in functionare. Nu aluneca de pe masa si nici nu trebuie sa o tineti ca sa nu se deplaseze.

Masina de tocat Heinner MG12TASH-RED

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 16 aprilie 2024


Include mai multe accesorii
Ca accesorii vedem ca Heinner MG12TASH-RED are un dispozitiv pentru prepararea carnatilor, un accesoriu pentru facut suc de rosii si unul pentru tocat legume. Include trei site de diferite dimensiuni. Alegeti-le in functie de cat de maruntita doriti sa fie carnea la final. Ca sa economisiti timp, atunci cand vreti sa obtineti o textura mai mica a carnii tocate, alegeti de prima data sita mai deasa. Ca sa o folositi, asamblati accesoriu de care aveti nevoie. Puneti melcul, cutitul, sita si insurubati capacul. Pe tava de sus asezati carnea taiata bucati, apasati butonul de power, iar cu dispozitivul special inclus in pachet impingeti carnea inauntru. Nu e nevoie si nici recomandat sa folositi mana, asa cum se intampla adesea in cazul masinilor de tocat vechi.

Dupa ce terminati de tocat, scoateti capul complet care se ataseaza de masina de tocat si curatati-l. Motorul nu trebuie pus sub jet de apa, ci curatat cu o laveta umeda. Restul accesoriilor (site, cutite, dispozitiv de impingere) se pot spala in chiuveta sub apa. Dupa spalare, stergeti-le cu un prosop curat.

Aceasta masina de tocat ar trebui sa existe in orice bucatarie, pentru ca reprezinta un ajutor imens pentru orice gospodina. Faceti treaba cu mai putin efort si in mai putin timp. Un avantaj mare pe care il are aceasta masina in comparatie cu alte modele este faptul ca are garantie 36 de luni. Asta in conditiile in care restul masinilor de pe piata au 24 de luni garantie standard. In afara de 3 ani inclusi, puteti opta pentru inca doi ani garantie. Acest lucru ne sporeste imediat increderea in aceasta masina de tocat, pentru ca daca veti avea probleme cu ea in aceasta perioada, se va putea rezolva pe garantie, fara sa platiti in plus.

Cumparatorii care au achizitionat-o deja apreciaza ca Heinner MG12TASH-RED este foarte utila si isi face bine treaba indiferent de operatiune. Este solida, nu emite zgomot deranjant si se utilizeaza usor. Unii dintre cumparatori au notat ca dezavantaj faptul ca are o durata de folosire de doar 3 minute in continuu, perioada cam mica pentru o cantitate medie de produse. Cu toate acestea, unele persoane au folosit-o si pentru mai multe minute, cu mici pauze. In concluzie, este o masina de tocat eficienta la pret echilibrat.

Vezi Ofertele si Reducerile la Masini de tocat carne

valabile astazi, 16 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Heinner MG12TASH-RED: masina de tocat robusta, silentioasa, cu 3 ani garantie "

heinner mg12tash-red_2.jpg
heinner mg12tash-red_3.jpg
heinner mg12tash-red_4.jpg
heinner mg12tash-red_5.jpg
heinner mg12tash-red_6.jpg
heinner mg12tash-red_7.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro