Tehno News RO

Hota Baraldi Pratika 01PRA090STB90: pentru orice bucatarie


Fiecare tip de bucatarie poate avea la randul sau unele elemente care sa o ajute sa iasa in evidenta, sau daca nu macar acele elemente care sa ii permita sa ofere utilizatorilor nivelul maxim de confort si de utilitate. Ceea ce se poate intampla este si posibilitatea ca in unele bucatarii sa se gateasca mai mult, si automat vorbim despre mai multe alimente necesare, despre mai multe vase utilizate dar si de producerea de mai mult fum, miros sau abur. In cazul in care nu aveti probleme decat cu ceea ce rezulta in urma gatitului, si aici nu este vorba despre preparate, atunci o hota Baraldi Pratika 01PRA090STB90 va poate ajuta intr-un mod avantajos pentru toata lumea si pentru orice bucatarie.

Hota Pratika 01PRA090STB90

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 16 aprilie 2024


pratika 01pra090stb90.jpg

Instalarea unui astfel de model poate fi legata de partea de plita pe care o utilizati sau poate si de cuptor intrucat trebuie pozitionata deasupra acestora, dar in acelasi timp trebuie sa si faca fata functionarii lor. Daca este vorba insa despre instalarea efectiva atunci ceea ce veti avea de analizat este dimensiunea sa, si mai exact valoare de 43 x 89.9 x 41 cm sau poate partea de greutate de 20kg. Se poate observa faptul ca este vorba si despre posibilitatea ca acest model Baraldi Pratika 01PRA090STB90 sa fie ales de cei care nu gasesc foarte usor o hota care sa acopere toata zona de gatit, dar mai este si partea de eficienta pe care o puteti gasi avantajoasa.

Hota Pratika 01PRA090STB90

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 16 aprilie 2024


Si orice bucate
Daca ar fi sa optati pentru un astfel de model Baraldi Pratika 01PRA090STB90 cu siguranta nu mai conteaza daca aveti o bucatarie de tip open space sau o bucatarie ce se poate izola de restul casei. Privind la motorul cu care este echipata putem sa spunem cu siguranta si faptul ca poate fi un model ce se pliaza oricat de mult veti gati, mai ales ca puterea motorului este una ce asigura o capacitate de absortie de pana la 900 mc/h. Atingerea unei astfel de capacitati de absortie tine cu siguranta si de modul de gatire dar si de partea de control asupra functionarii, ceea ce se poate realiza in mod electronic.

In privinta prezentei acestui model in locuinta voastra este destul de clar ca va aduce cu sine atat eficienta cat si eleganta datorita designului pe care il are si a inoxului din care este realizata. Reluand insa partea de eficienta putem sa aducem in prim plan si posibilitatea de a utiliza sistemul de iluminare cu care este prevazuta hota Baraldi Pratika 01PRA090STB90 si care este compus din doua lampi de tip LED.

Pentru alte modele mai era si inconvenientul cauzat de nivelul de zgomot pe care l-ar putea atinge insa pentru aceasta hota veti avea un nivel maxim de doar 57dB. Fiind un model eficient trebuie ca acest lucru sa se reflecte atat asupra calitatii aerului din locuinta cat si asupra consumului de energie electrica, si care fiind unul de 58 kW/ an pozitioneaza hota in clasa de eficienta energetica A.

Vezi Ofertele si Reducerile la Hote

valabile astazi, 16 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Hota Baraldi Pratika 01PRA090STB90: pentru orice bucatarie"

pratika 01pra090stb90_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro