Tehno News RO

Hota decorativa Akpo WK-4 Feniks Eco 90: o hota ideala


Hotele decorative sunt foarte populare in momentul de fata, tinand cont de cifrele de vanzare pe care acestea le inregistreaza. Popularitatea li se datoreaza aspectului ca, pe langa faptul ca fac o treaba foarte buna, asa cum ar trebui, acestea au si un aspect foarte placut, adesea elegant, care iti imbunatatesc bucataria din punct de vedere estetic, pe langa toate treburile pe care le poate face un astfel de aparat.

De aceea, trebuie sa ai grija ce fel de produs iti cumperi, pentru ca acesta va trebui sa iti fie alaturi, in bucatarie, o perioada destul de lunga.

Hota decorativa Akpo WK-4 Feniks Eco 90

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 22 februarie 2019


akpo wk-4 feniks eco 90.jpg

De ce sa alegi o hota decorativa Akpo WK-4 Feniks Eco 90
Un model pe care ai putea sa il alegi foarte usor este aceasta hota decorativa Akpo WK-4 Feniks Eco 90, care are un design simplist si minimalist, fiind ideal pentru o bucatarie in care proprietarul nu vrea sa atraga neaparat atentia asupra aparatelor electrocasnice, precum hota. In plus, daca si restul casei tale este decorata in stil minimalist, o astfel de hota este perfecta. Aparatul are culoarea inoxului si un filtru din aluminiu, aceste produse fiind ideale pentru un astfel de dispozitiv, rezistand foarte bine in fata zgarieturilor, trecerii timpului etc. Dimensiunile sale sunt de 605-935 x 90 x 50 (I x L x A).

Hota decorativa Akpo WK-4 Feniks Eco 90

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 22 februarie 2019


Nivelul de zgomot maxim pe care il poate produce hota decorativa Akpo WK-4 Feniks Eco 90 este foarte mic, de numai 54 de decibeli, incadrand aparatul in categoria celor silentioase, mai ales ca, hotele, in general, pot sa fie destul de zgomotoase. Astfel, atingand doar cifra de 54 de decibeli, aparatul este unul foarte silentios.

Normal, un alt aspect pe care trebuie sa-l analizezi la o hota este capacitatea de absorbtie maxima, care, in cazul modelului de hota decorativa Akpo WK-4 Feniks Eco 90 este de 420 de mc/h, o cantitate destul de mare, asigurandu-ti o bucatarie curata, lipsita de fum si abur sau mirosuri neplacute.

Ca urmare, aceasta hota decorativa Akpo WK-4 Feniks Eco 90 se face remarcata nu doar prin designul sau minimalist, ci si prin gradul inalt de functionalitate, dar si, vei observa, prin raportul calitate – pret pe care il are.

Tinand cont de faptul ca este un aparat care isi face treaba destul de bine, acest dispozitv are un pret foarte accesibil, de mai putin de 1.000 de lei, in mod normal. Unele magazine, insa, fac reducere chiar si la acel pret, facand modelul de hota decorativa Akpo WK-4 Feniks Eco 90 unul foarte ieftin in momentul de fata, deci, o alegere foarte buna pentru orice casa, daca iei in considerare designul, functiile si pretul. Evident, aceasta hota decorativa Akpo WK-4 Feniks Eco 90 se bucura si de o garantie pentru o perioada normala de timp, de 24 de luni, dar, din fericire, exista si varianta de a extinde aceasta perioada de care dispune produsul, prelungind garantia pe care o are cu alte cateva luni, totalizand, de fapt, cativa ani buni in care nicio defectiune nu va trebui platita

Vezi Ofertele si Reducerile la Hote

valabile astazi, 22 februarie 2019 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro