Tehno News RO

Hota decorativa Elica Stripe BL/A/60/LX: este ea o alegere buna?


Pentru ca alegerea unei hote nu a fost niciodata un lucru usor, ne-am gandit sa va ajutam. Astfel, venim cu o serie de tips-uri bune pentru toti cei care se gandesc sa investeasca intr-un astfel de produs, pentru a scapa de mirosurile neplacute din bucatarie. Insa, acest lucru nu este deloc usor.

Este nevoie de un model eficient, asa cum este modelul de hota decorativa Elica Stripe BL/A/60/LX. Aceasta nu este doar un model eficient, ci si unul care arata foarte bine.

Hota decorativa Elica Stripe BL/A/60/LX

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 iunie 2019


elica stripe bl a 60 lx.jpg

Design, dar si caracteristici tehnice superioare
Fiind o hota decorativa, acest model arata foarte bine. Culoarea sa este neagra, cu detalii gri-argintii. Insa, nici eficienta nu se lasa mai prejos in cazul acestui model. Exista si cateva puncte slabe ale modelului, prezentat. Este firesc sa fie astfel, intrucat niciun model nu este perfect. Iar cand vine vorba de hota decorativa Elica Stripe BL/A/60/LX, trebuie sa stiti ca eficienta enegetica nu este cea mai grozava. Modelul face parte din clasa C, avand un consum mai mare decat alte modele de pe piata. Mai precis, exista hote care fac parte din clasa de enegie A+ sau macar B.

Hota decorativa Elica Stripe BL/A/60/LX

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 iunie 2019


Insa, desi modelul nu este unul foarte economic din punct de vedere al consumului energetic, el sta bine in ceea ce priveste capacitatea de absorbtie. Astfel, capacitatea minima este de 304 L, iar cea maxima este de 625 mc/h. Daca va grabiti foarte tare si va doriti aerul din bucatarie sa fie improspatat, inainte sa soseasca musafirii, hota prezentata intra in actiune, facandu-si treaba rapid.

Dincolo de toate astea, hota decorativa Elica Stripe BL/A/60/LX dispune si de doua lampi de iluminare care il ajuta pe bucatar sa fie atent la ingredientele folosite si modul de prepare al acestora. Aceste lampi au cate 20 de W fiecare si fac parte din clasa de eficienta de iluminare 3.

Hota functioneaza pe baza unui motor destul de eficient, avand trei trepte de reglare a vitezei de absorbtie. Utilizatorul poate alege dintre acestea pe cea care i se potriveste cel mai bine. Filtrul de aluminiu este un adevarat plus, reusind sa va ajute sa scapati de mirosuril, abur, fum sau chiar gaze. Insa, clasa de eficienta a filtrului de grasime este F. Acest lucru inseamna ca este loc si de mai bine, insa, chiar si asa, modelul isi face treaba eficient. Pana la urma, nu trebuie sa va surprinda consumul ceva mai mare al hotei prezentate deoarece este un model elegant si decorativ. Scopul sau este de a extrage mirosurile, improspatand aerul din bucatarie, dar si de a arata bine. In ceea ce priveste nivelul de zgomot, se poate spune ca modelul sta bine la acest capitol.

Acesta este de cel mult 66 dB, existand hote mult mai deranjante de atat. Controlul dispozitivului se realizeaza usor, acesta fiind de tipul touch. Ecranul cu touch este una dintre cele mai apreciate dotari ale unei hote. Referitor la pret, trebuie sa va avertizam ca acesta este unul destul de mare, avand in vedere clasele de eficienta ale modelului prezentat. Asa ca mare atentie sa aveti bugetul necesar.

Vezi Ofertele si Reducerile la Hote

valabile astazi, 18 iunie 2019 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro