Tehno News RO

Hota FALMEC VETRA: fara miros si fara gauri


Pentru foarte multi dintre noi, sau pentru foarte multe persoane, gatitul poate fi pe cat de necesar sau pe cat de placut din punct de vedere al degustarii unor mancaruri pe atat de deranjant datorita fumului sau mirosului ce rezulta in urma gatitului. Pentru varianta in care vreti sa scapati de acest inconvenient major pentru unii dintre noi cu siguranta hota poate fi elementul cel mai de dorit si cel mai des utilizat in acest sens, mai ales ca poate inlocui alte mijloace traditionale de aerisire a locuintei. Pentru alte persoane aceasta problema a mirosului si a fumului sau aburului rezulat in urma gatitului este insotita si de prezenta unui spatiu redus ca si dimensiune a bucatariei sau poate de existenta uneia de tip open space, dar FALMEC VETRA poate fi utila si prezenta oriunde.

Hota FALMEC VETRA

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 martie 2024


falmec vetra.jpg

Trebuie specificat insa ca pretul de achizitie al unui astfel de model este legat de partea de utilizare efectiva dar si de faptul ca discutam despre un model modern si performant, iar asta datorita faptului ca nu aveti nevoie de conexiune cu exteriorul. Tehnologia pe care isi bazeaza functionarea FALMEC VETRA elimina necesitatea unei gauri in pereti sau alte tipuri de conexiune pentru evacuare, hota va ajuta sa filtrati aerul dupa care acesta se reintoarce in interior. In acest fel economisiti si partea de disconfort cauzat de lucrarile de instalare dar si eliminarea necesitatii unor materiale ce pot fi utilizate pentru partea de legare a acestei hote. Totul se face si fara mari probleme privind instalarea datorita unui gabarit destul de prietenos care o face sa fie prezenta sau care o poate face avantajoasa si pentru acele bucatarii sau locuinte mai reduse ca si suprafata.

Hota FALMEC VETRA

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 martie 2024


Si fara probleme
Partea de eficienta sau partea de avantaje este legata si de faptul ca FALMEC VETRA este un model ce aduce o tehnologie bazata pe un filtru Carbon.Zeo, aduce si un ventilator centrifugal cu palete orientate inapoi si un filtru metalic de grasime. Aceste elemente aduc o garantie a utilizarii de lunga durata dar si a unei utilizari si functionari facile si sigure, mai ales ca puteti avea si avantajul unei aspirari complementare a aerului datorita peretilor. Daca pentru alte modele trebuia sa fiti atenti si la filtrul cu care erau prevazute, in cazul acestui model filtrul poate fi regenerat foarte usor prin introducerea in cuptor, dar si cu ajutorul unui sistem usor de instalare si de dezinstalare.

De regula hotele pot avea si caracteristica privind zgomotul pe care il produc in timpul functionari, iar asta poate fi cu siguranta un element important in alegerea celui mai potrivit, mai ales ca nimeni nu vrea un model foarte zgomotos.

Veti avea pentru acest model FALMEC VETRA un nivel in functie si de treapta de functionare pe care o alegeti pana la atingerea nivelului maxim si a capacitatii de absortie maxima de 600 mc/h. In alt fel spus pentru treapta I veti avea un nivel de 48dB, de 54 dB pentru treapta II, unul de 61dB pentru treapta III si de 67dB pentru treapta IV.

Vezi Ofertele si Reducerile la Hote

valabile astazi, 29 martie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro