Tehno News RO

Hota Gorenje Ora Ito WHI943ORAB: de ce sa alegi acest model


O bucatarie contemporana nu poate fi considerata ca fiind complet mobilata si decorata pana cand nu se afla si o hota in ea. Hota e un aparat pe care oricine si-l poate permite, insa nu toate modelele ieftine sunt si bune. De aceea, de multe ori, se merita sa investesti mai multi bani intr-un astfel de aparat electrocasnic, dar sa stii ca acesta este unul bun, decat sa iti cumperi un model ieftin care nu va rezista peste ani si nu iti va oferi randamentul de care ai nevoie pentru stilul tau de viata si bucataria ta. Piata iti ofera foarte multe modele din care poti sa alegi, asa ca nu trebuie sa-ti faci griji.

Hota Gorenje Ora Ito WHI943ORAB

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 2 aprilie 2020


gorenje ora ito whi943orab.jpg

Informatii despre hota autonoma Gorenje Ora Ito WHI943ORAB
Modelul de hota autonoma Gorenje Ora Ito WHI943ORAB este unul pe care il poti cumpara acum din magazinele de specialitate si, cel mai probabil, chiar vei face acest lucru, in primul rand, datorita faptului ca acest produs este unul foarte elegant si modern, avand un design care iti capteaza atentia usor si se face usor remarcat in orice bucatarie. Aparatul are culoarea neagra, cu o dunga alba in partea inferioara, lucru care contribuie foarte mult la Design si estetica acestui produsului.

Hota Gorenje Ora Ito WHI943ORAB

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 2 aprilie 2020


Modelul de hota autonoma Gorenje Ora Ito WHI943ORAB este, dupa cum ii spune si numele, de tip, autonoma. Clasa energetica din care face parte aparatul este B, ceea ce inseamna ca nu consuma chiar foarte multa energie electrica. In general, hotele fac parte din clase de eficienta mai mici, deci, un calificativ ca litera B este foarte bun. Consumul anual de energie este de 61.5 kWh. Puterea totala a acestui produs este de 284 de W. Tot din clasa B face parte hota autonoma Gorenje Ora Ito WHI943ORAB si atunci cand este vorba de eficienta pe care o are la iluminare.

In total, aceasta hota autonoma Gorenje Ora Ito WHI943ORAB dispune de trei trepte care iti permit sa reglezi viteza de absorbtie. Filtrul aparatului este realizat din aluminiu. Clasa de eficienta a filtrului de grasime este mai speciala, deoarece aparatul este inclus, in acest caz, in clasa de eficienta A, adica cea care este cea mai buna. Burlanul acestui model de hota autonoma Gorenje Ora Ito WHI943ORAB este de 150 de milimetri.

Dimensiunile modelului de hota autonoma Gorenje Ora Ito WHI943ORAB sunt de 425 x 900 x 470 de centimetri (I x L x A). Capacitatea de absorbtie minima este de 315 mc/h, iar capacitatea de absorbtie maxima a acestui model de hota autonoma Gorenje Ora Ito WHI943ORAB este de 576 de mc/h. Nivelul de zgomot minim pe care il poate produce acest aparat este de numai 35 de decibeli, mai putin ca un frigider, chiar, in timp ce nivelul de zgomot maxim pe care il poate produce este de 70 de decibeli.
Avand in vedere toate aceste caracteristici, alegerea modelului de hota autonoma Gorenje Ora Ito WHI943ORAB pentru locuinta ta este, fara indoiala, o alegere inteleapta, pe care nu o poti rata acum, daca vrei sa ai acasa un aparat de calitate.

Vezi Ofertele si Reducerile la Hote

valabile astazi, 2 aprilie 2020 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro