Tehno News RO

Hota incorporabila decorativa Hansa OKC611RH: te scapa de aburi


Aburul si fumul care se formeaza in bucatarie, ca urmare a gatitului, nu sunt deloc placute, facand aceasta experienta culinara sa fie cu adevarat neplacuta pentru toata lumea care gateste. Din fericire, nu mai trebuie sa ne facem griji pentru astfel de lucruri in ziua de azi, deoarece de foarte multi ani si-au facut simtita prezenta pe piata aparatelor electrocasnice hotele, aceste produse minunate avand rolul de a te scapa de aburul si fumul de la gatit, pentru a putea sa gatesti intr-un aer cat mai curat.

Hota incorporabila decorativa Hansa OKC611RH

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 aprilie 2024


hansa okc611rh.jpg

Informatii despre hota incorporabila decorativa Hansa OKC611RH
Modelul de hota incorporabila decorativa Hansa OKC611RH este unul care se face deosebit, in primul rand, prin faptul ca are un design foarte placut si retro, fiind ideal pentru persoanele care vor sa aiba o bucatarie care se face usor remarcata si care sa se diferentieze de alte incaperi similare prin aparatele electrocasnice de care dispun.

De aceea, cu liniile sale fine si culoarea bej, asemanatoare lemnului, acest aparat este unul cu adevarat special.Aparatul are culoarea lemnului natur si are un diametru al burlanului de 120 de milimetri. Tipul de hota este atat decorativa, cat si incorporabila. Dimensiunile sale sunt de 89.5 x 112.5 x 60 x 53.5 de centimetri (I x L x A).

Fiind o hota decorativa reprezinta un avantaj estetic, in timp ce faptul ca este o hota incorporabila te ajuta sa economisesti spatiu, pentru ca se poate introduce intr-un corp de mobila, deci, va ocupa mai putin spatiu.

Hota incorporabila decorativa Hansa OKC5662WH

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 aprilie 2024


Consumul anual de energie pe care il inregistreaza hota incorporabila decorativa Hansa OKC611RH este de 117 kWh, ceea ce incadreaza produsul in clasa de eficienta energetica E. Lampa de iluminare este de 2 x 28 W, iar aparatul are un singur motor, puterea pe care o poate inregistreaza dispozitivul este de 200 W. Filtrul sau e realizat din aluminiu. Nivelul de zgomot maxim este de 55 de decibeli. Capacitatea de absorbtie maxima pe care o are aceasta hota este medie, de 400 mc/h. Controlul aparatului se face in mod mecanic. Iluminarea se face printr-un sistem special de iluminare cu halogen. Modelul de hota incorporabila decorativa Hansa OKC611RH e dotat cu o lampa cu halogen, lampa putand sa fie aprinsa chiar si daca ventilatorul nu functioneaza, deci o poti folosi ca sursa in plus de iluminare, care este si foarte confortabila. Deoarece filtrul de grasime este realizat din aluminiu, acesta va proteja motorul pe care il are hota.

Mai mult, filtrul respectiv, fiind facut din aluminiu, se poate curata foarte usor si utilizand masina de spalat vasele. Hota incorporabila decorativa Hansa OKC611RH respecta cerintele PCBC si CE, fiind in conformitate cu standardele europene cele mai ridicate de siguranta si de calitate. In plus, atunci cand aparatul este creat, producatorii au in vedere si protectia mediului inconjurator, pentru a nu-l afecta.

Separat, poti sa achizitionezi si un filtru de carbon, care realizeaza o extragere mai eficienta si mai curata a aerului, multumita filtelor de carbune care sunt integrate.

Alege modelul de hota incorporabila decorativa Hansa OKC611RH si vei cheltui foarte putini bani pentru un aparat care poate sa-ti ofere conditiile ideale pentru a gati.

Vezi Ofertele si Reducerile la Hote

valabile astazi, 20 aprilie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro