Tehno News RO

Hota incorporabila Electrolux EFF60560OX: o solutie buna pentru indepartarea mirosurilor


O hota trebuie aleasa tinand cont de cateva aspecte pentru ca rezultatele sa fie cat mai bune. Aceasta trebuie sa aiba o capacitate mare de absorbtie, un design cat mai placut, dar si alte functii importante pentru a asigura o ventilare cat mai buna a bucatariei. Un model care merita ales este hota incorporabila semineu Electrolux EFF60560OX.

Acest model are un design placut, acest tip de hota gasindu-si mai usor locul in bucatarie. De asemenea, este de culoare argintie, fiind usor de incadrat.

Hota incorporabila Electrolux EFF60560OX

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 martie 2024


electrolux eff60560ox.jpg

Caracteristici ce fac referire la partea tehnica
Tipul acestei hote este incorporabila. Este destul de eficienta, avand in vedere faptul ca include clasa energetica B. Astfel ca, va avea un consum anual de energie de 56.4 kWh. La un nivel mai redus, aceasta hota are o capacitate de absorbtie minima de 256 mc/h. Insa, capacitatea maxima de absorbtie este de 603 mc/h, aceasta garantandu-va un aer curat in bucatarie, toate mirosurile fiind eliminate. Astfel ca, nu va veti mai face griji referitoare la mirosurile care ar putea ramane in haine, acestea fiind absorbite destul de bine. Este o hota incorporabila moderna, controlul acesteia fiind de tip electronic. Astfel ca, setarile se vor realiza destul de usor, avand la indemana butoanele de tip electronic.

Hota incorporabila Electrolux EFF60560OX

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 martie 2024


Aceasta hota incorporabila de tip semineu este prevazuta si cu o lampa pentru iluminare. Clasa de eficienta la iluminare a acesteia este A, fiind o clasa economica din acest punct de vedere. Alt avantaj al acestei lampe este acela ca va oferi o vizibilitate mai buna asupra gatitului. De asemenea, aceasta hota este pusa in functiune de un singur motor. Un alt avantaj al hotei incorporabile semineu Electrolux EFF60560OX este faptul ca detine un filtru de carbon, acesta avand o eficienta sporita impotriva grasimilor si a mirosurilor. Aerul curat din bucatarie se va datora si acestui tip de filtru.

Include si o clasa de eficienta a filtrului de grasime de tip D. Nivelul de zgomot difera si el in functie de nivelul de absorbtie pe care vreti sa il aiba hota. Mai exact, nivelul minim de zgomot produs este de 46 dB, nefiind mare. De asemenea, nivelul maxim de zgomot este de 57 dB. Burlanul acestei hote incorporabile de tip semineu este destul de mare, diametrul sau masurand 150 mm. Este o hota incorporabila moderna intrucat functioneaza pe baza unui senzor. Mai exact, un senzor de detectare a vaporilor.

Indata ce apar vaporii in urma gatitului mancarii, hota ii va detecta cu ajutorul senzorului si va incepe sa functioneze. Demna de luat in calcul si de care va veti bucura cu siguranta este functia Breeze. Aceasta functie o puteti activa atunci cand va asezati la masa, intrucat aceasta va oferi un nivel mai scazut al zgomotului emis. Veti lua masa in liniste, fara sa va deranjeze zgomotul produs de hota. Mirosul rams in urma gatitului fi absorbit, lasand bucataria curata. Despre pretul hotei incorporabile semineu Electrolux EFF60560OX putem spune ca este destul de accesibil, luand in calcul dotarile sale.

Vezi Ofertele si Reducerile la Hote

valabile astazi, 29 martie 2024 la:



Galerie foto: "Hota incorporabila Electrolux EFF60560OX: o solutie buna pentru indepartarea mirosurilor"

electrolux eff60560ox_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro