Tehno News RO

Hota incorporabila Hansa OKC655SH: aerisirea de calitate


Gatitul este o placere pentru foarte multi dintre noi sau macar o necesitate. Din pacate, odata cu aceasta activitate apar fumul sau aburul, care nu fac experienta sa fie deloc placuta, ci, din contra, o face complet neplacuta.

Acest lucru este cu atat mai mult valabil pe timpul verii, cand, deja temperaturile ridicate sunt neplacute, iar aburul fierbinte produs de gatit face bucataria un teritoriu de care vrei sa stai cat mai departe, pentru a nu simti si tu ca te coci alaturi de mancare.
Solutia pentru aceste probleme o reprezinta hotele.

Hota incorporabila Hansa OKC655SH

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 25 aprilie 2024


hansa okc655sh.jpg

Ca exemplu concret poate fi data aceasta hota incorporabila Hansa OKC655SH. Faptul ca este incorporabila ii ofera deja un avantaj, deoarece te ajuta sa economisesti loc in bucatarie, prin introducerea ei intr-un corp de mobila sau perete. In plus, designul ei este unul foarte elegant, mai ales daca tinem cont de pretul foarte mic pe care il are aparatul. Astfel, daca vrei putere si eficienta, dar si eleganta in bucataria ta, poti sa incerci modelul de hota incorporabila Hansa OKC655SH, fara indoiala.

Hota incorporabila Hansa OKC655SH

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 25 aprilie 2024


De ce sa alegi modelul de hota incorporabila Hansa OKC655SH
Aceasta este un tip de hota decorativa, care face parte din clasa energetica E si functioneaza cu un singur motor. Lampa de iluminare folosita de catre aceasta hota incorporabila Hansa OKC655SH este de tip Halogen 2 x 20 W. Dimensiunile aparatului sunt de 82.5 x 102.5 x 60 x 34 (I x L x A) de centimetri. Filtrul de care dispune este unul foarte interesant, pentru ca este lavabil pentru grasimi, deci, iti va pastra bucataria mult mai curata. Nivelul maxim de zgomot pe care il poate produce acest produs este de 63 de decibeli, deci, un nivel mediu, pentru un aparat electrocasnic. Controlul sau se face prin Touch Control, o functie moderna.

Capacitatea de absorbtie maxima de care dispune modelul de hota incorporabila Hansa OKC655SH este de 213 mc/h, ceea ce iti va prinde foarte bine in bucatarie. Diametrul burlanului pe care il foloseste aceasta hota incorporabila Hansa este de 120 de milimetri, iar greutatea totala a aparatului este de 11.8 kilograme, deci, nu este un produs greu.

Pentru a te asigura ca incadrarea aparatului in bucataria ta se va face fara niciun fel de problema, acorda atentie speciala dimensiunilor de care dispune si locului in care vrei sa il incorporezi, pentru a te putea bucura de avantajele pe care le prezinta un astfel de aparat, fara niciun fel de problema ulterioara. Pentru a scapa de aburul, fumul etc care iti deranjeaza sesiunea de gatit, apeleaza cu incredere la modelul de hota incorporabila Hansa OKC655SH, pe care il poti gasi in magazinele de specialiate la un pret foarte accesibil, surprinzator de mic, tinand cont de avantajele de care dispune acest produs.

Alege aceasta hota incorporabila Hansa OKC655SH si vei transforma gatitul, chiar si pe timp de vara, intr-o adevarata placere, fara niciun fel de dezavantaj care sa te incomodeze in acea perioada, reprezentand o alegere cu adevarat inteleapta.

Vezi Ofertele si Reducerile la Hote

valabile astazi, 25 aprilie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro