Tehno News RO

Hota incorporabila Hansa OTS625IH: un ajutor necesar


Pentru fiecare bucatar exista numeroase moduri prin care munca sa fie mai placuta si mai usoara, si asta atat pentru cei care gatesc cat si pentru cei care au de stat prin casa sau poate chiar prin bucatarie cand se gateste.

Ca si ajutor insa poate fi vorba despre partea de electrocasnice care sa preia o parte din munca celor care gatesc, dar in acelasi timp mai poate fi vorba si despre posibilitatea de a elimina o parte din disconfortul sau din elementele negative ce urmeaza gatitului. Pentru ultima parte, ceea ce poate fi considerat un ajutor destul de important este functionarea si utilizarea unei hote pentru a scapa de miros, fum sau abur, iar Hansa OTS625IH poate fi un element bun din aceasta perspectiva.

Hota incorporabila Hansa OTS625IH

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 decembrie 2018


hansa ots625ih.jpg

Motivatia alegerii unui astfel de model poate fi legata in primul rand de faptul ca discutam despre o hota incorporabila, ceea ce ii permite sa se instaleze fara probleme cam in orice bucatarie. Tot ca si plus mai aveti faptul ca este si un model telescopic, iar asta va poate fi de ajutor prin faptul ca veti putea acoperi intreaga plita sau zona de gatit pe care o aveti, dar poate fi vorba si despre posibilitatea de a utiliza Hansa OTS625IH fara a fi extinsa. Cu siguranta exista si elemente comune pe care le au hotele sau electrocasnicele in general, iar acestea sunt legate de gabaritul lor intrucat poate fi foarte important sa cunoasteti ce suprafata are plita dar si de ce spatiu dispuneti pentru instalare. Valoarea exacta ce trebuie sa o cunoasteti este cea de 17.4 x 60 x 32.5 cm, si nu este un inconvenient pentru nici un bucatar si pentru nici o bucatarie.

Hota incorporabila Hansa OTS625IH

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 decembrie 2018


Necesar functie de ce gatiti
Pentru unele persoane mirosul de placinte sau de cozonaci poate fi o adevarata placere in materie de gatit dar cu siguranta acesta nu trebuie sa se faca resimtit in toata casa, sau daca discutam despre prajeli precum peste sau ceapa atunci cu atat mai mult.

Daca am vazut ca este destul de usor de instalat acest model Hansa OTS625IH mai putem sa vedem si cat de usor este de utilizat, iar pentru asta veti avea partea de putere pe care o poate furniza. Aprecirea puterii celor doua motoare cu care este prevazuta poate fi facuta si prin capacitatea de evacuare a aerului, si veti avea o capacitate de absortie maxima de 352 mc/h. Partea de absortie conteaza foarte mult, dar la fel conteaza si modul de evacuare, si in aceasta situatie veti putea opta atat pentru o evacuare exterioara cat si pentru o recirculare, dar pentru asta fiind nevoie de unele accesorii sulimentare. Tot legat de modul de functionare si utilizare veti avea si partea de zgomot pe care il produce Hansa OTS625IH, iar valoarea maxima la care poate ajunge este de 63dB. Masurarea eficientei se poate face si prin clasele in care se pozitioneaza, si veti avea pentru cele doua filtre de grasime de aluminiu lavabile o clasa D, pentru partea de iluminare o clasa G iar pentru eficienta energetica o clasa E.

Vezi Ofertele si Reducerile la Hote

valabile astazi, 18 decembrie 2018 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro