Tehno News RO

Hota incorporabila Heinner DCH-650RGBK: acum si fara probleme


Gatitul unor alimente poate fi o adevarata provocare pentru foarte multi dintre noi, si asta nu doar pentru ca impun anumite conditii speciale ci poate fi vorba si despre posibilitatea de a genera un anumit disconfort. Pentru a ilustra putem sa discutam despre posibilitatea de a gati peste, posibilitatea de a coace ceva sau poate posibilitatea de a praji ceapa si mai ales fumul sau mirosul care poate rezulta in urma gatirii. Cu siguranta exista si cazuri, de exemplu, in care mirosul de cozonac proaspat copt inunda casa si da o senzatie de sarbatoare dar sigur nu vreti ca acest miros sa ajunga si in hainele voastre, iar pentru asta poate ar fi cazul de o hota precum Heinner DCH-650RGBK.

Hota incorporabila Heinner DCH-650RGBK

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 2 aprilie 2020


heinner dch-650rgbk.jpg

Alegerea unei astfel de hote poate fi o mica provocare pentru oricine si pentru orice locuinta, dar in acelasi timp poate fi si o provocare pentru voi si pentru a putea sa gatiti orice doriti si oricand doriti. Majoritatea cand vine vorba despre o hota merg pe modelul clasic, dar se poate ca un model precum Heinner DCH-650RGBK sa se dovedeasca mult mai avantajos, atat datorita formei pe care o are dar si designului sau modern. Chiar daca este vorba despre o hota decorativa aceasta se poate dovedi destul de eficienta, nu doar un element de decor, iar prin eficienta ne referim la absortia aerului, fumului, mirosului sau a auburului ce rezulta cand gatiti.

Hota incorporabila Heinner DCH-650RGBK

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 2 aprilie 2020


Totul la o apasare de buton
Pentru a va bucura totusi de eficienta pe care o poate aduce trebuie sa vedem ceea ce inseamna cerintele pe care Heinner DCH-650RGBK le are din partea voastra, si prima este cea de pozitionare. Alegerea locului este cu siguranta deasupra zonei de gatit dar spatiul necesar instalarii este dat de dimensiunea de 76 – 114 x 60 x 43 cm pe care o are si care acopera cu siguranta aragazul sau plita pe care o folositi. Urmatoarea cerinta este cea privind faptul ca are o greutate de 14.2 kg iar in rest nu mai trebuie decat sa o legati la o sursa de curent si sa o puneti la treaba.

Cum se poate intampla ca unele plite sau aragazuri sa fie pozitionata de asa maniera incat sa nu aveti suficienta lumina cand gatiti, Heinner DCH-650RGBK dispune si de un sistem de iluminare bazat pe doua lampi de 2W fiecare. Eficienta din acest punct de vedere este una specifica clasei A, dar cu siguranta cel mai important aspect este cel al eliminarii fumului si aerului sau mirosului, caz in care trebuie sa trecem la motorul cu care hota este echipata. Veti avea pentru aceasta un motor cu o putere de 190W ce va poate oferi o capacitate de absortie de pana la 594.5 mc/h dar asta functie de treapta pe care o veti alege. Selectarea modului de functionare se poate face de la butoanele de tip push iar asta poate genera si un zgomot de maxim 69dB, insa eficienta se poate vedea si prin clasa F a filtrului de grasime din aluminiu sau B pentru consumul de energie.

Vezi Ofertele si Reducerile la Hote

valabile astazi, 2 aprilie 2020 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro