Tehno News RO

Hota incorporabila Star-Light HAD-100RETBL: varianta moderna


Exista multe moduri prin care puteti sa scapati de mirosul din bucatarie dar cu siguranta nu toate asigura o eficienta foarte buna, fie ca este vorba despre aerisirea acesteia sau utilizarea diverselor produse odorizante. Pentru cazul in care vreti sa aveti un ajutor eficient si sigur in aceasta directie, ceea ce trebuie sa alegeti este sa apelati la instalarea unei hote de bucatarie pe care sa va bazati de fiecare data cand gatiti si orice gatiti. In aceasta gama de ajutoare moderne si de variante moderne de eliminare a fumului, aburului sau mirosului exista numeroase produse precum Star-Light HAD-100RETBL.

Hota incorporabila Star-Light HAD-100RETBL

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 decembrie 2018


star-light had-100retbl.jpg

Alegerea acestui model poate fi dupa cum spuneam varianta moderna de a va ajuta sa puteti gati orice doriti si oricand doriti, si asta indiferent ca discutam despre o bucatarie mare sau despre una open-space. Totusi este vorba si despre o analiza mai amanuntita a ceea ce are de oferit Star-Light HAD-100RETBL dar si despre ceea ce inseamna nevoi din partea unui utilizator sau din partea unei bucatarii. Prima cerinta pe care o poate avea acest model este data de faptul ca veti avea nevoie de alocarea spatiului pentru instalare, spatiu care este dictat de faptul ca discutam despre o hota decorativa si incorporabila ce are o dimensiune de (66- 104) x 60 x 50 cm. Tot ca si element important pentru partea de instalare veti avea si aerisirea sau evacuarea aerului, caz in care burlanul de care are nevoie acest model trebuie sa aiba un diametru de 150 mm.

Hota incorporabila Star-Light HAD-100RETBL

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 decembrie 2018


Varianta benefica
Beneficiile aduse de Star-Light HAD-100RETBL pot fi legate atat de usurinta cu care se instaleaza cat si de usurinta cu care poate fi controlata functionare, si mai exact despre modul in care motorul cu care este echipata hota poate fi pus in valoare.

Veti avea pentru inceput partea de putere a motorului care poate fi folosita prin intermediul uneia dintre treptele de functionare selectata de la panoul de control mecanic cu butoane de tip push, dar care poate asigura si o anumita capacitate de absortie. Nivelul acesteia din urma poate varia de la o capacitate de absortie minima de 313.2 mc/h pana la o capacitate maxima de 536.5 mc/h.

Alegerea unei trepte de functionare nu are legatura doar cu cantitatea de aer pe care o absoarbe ci este legata si de posibilitatea de a avea un anumit nivel de zgomot pe care il produce, fiind vorba despre un nivel minim de 52dB respectiv despre un nivel maxim de 57dB. Toata aceasta functionare mai este importanta si din perspectiva evacuarii exterioare a aerului, sau daca apelati la unele accesorii auxiliare la setarea unei functionari cu recirculare. Cum in majoritatea cazurilor pozitionarea aragazului sau zonei de gatit necesita si o iluminare suplimentara, Star-Light HAD-100RETBL vine in ajutorul vostru cu o lampa de 2.5W. Ca si filtru disponibil pentru grasime veti avea unul din aluminiu, iar ca si parte de consum de energie electrica veti avea pozitionarea acestui model in clasa de eficienta energetica adica ceeea din care face clasa D.

Vezi Ofertele si Reducerile la Hote

valabile astazi, 18 decembrie 2018 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro