Tehno News RO

Hota incorporabila Teka CNL 6400 negru: elimina orice miros neplacut


Gatitul este o activitate care poate fi placuta, insa, in acelasi timp, cu siguranta, nu iti face placere sa stai in mirosul de mancare, in aburi etc, iar, pentru a evita situatiile acestea, poti sa iti cumperi o hota, care va indeparta orice urma a acestora.

La fel ca orice alt aparat electrocasnic, hota este si ea disponibila sub mai multe tipologii, trebuind, mai intai, sa alegi varianta care ti se potriveste cel mai bine nevoilor tale.

Hota incorporabila Teka CNL 6400 negru

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 aprilie 2024


teka cnl 6400 negru.jpg

De ce sa alegi hota incorporabila telescopica Teka CNL 6400 negru
Un model foarte atractiv de hota este acest model de hota incorporabila telescopica Teka CNL 6400 negru. Designul ei este foarte placut si modern, facand orice bucatarie sa para mai eleganta datorita acestui aspect special. Modelul imbina culorile negru si gri pentru a obtine efectul dorit de eleganta, reusindu-i cu brio.

Fiind incorporabila, aceasta hota se poate insera usor intr-un perete sau corp de mobila, fara probleme, oferindu-ti mai mult spatiu in bucatarie si fara sa risti sa te lovesti de ea, atunci cand gatesti. Burlanul acestui model de hota incorporabila telescopica Teka CNL 6400 negru este de 120 de milimetri.

Hota incorporabila Teka CNL 6400 negru

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 aprilie 2024


Aceasta hota incorporabila telescopica Teka CNL 6400 negru are un consum anual de energie de 122.4, ceea ce o incadreaza in clasa energetica E. Aceasta inseamna ca are un consum destul de ridicat, dupa standardele pe care le are impuse de Uniunea Europeana, insa, in general, hotele sunt incluse in astfel de clase energetice, mai ales cele care au un pret mai mic. Modelul functioneaza pe baza de doua motoare si se remarca pentru faptul ca, referitor la eficienta iluminarii, aparatul este incadrat in clasa de eficienta A. Puterea sa este de 230 W.

Filtrul sau este metalic, iar clasa de eficienta a acestui filtru de grasime este D, adica, undeva pe la mijloc. Nivelul de zgomot minim este de 56 de decibeli si nivelul de zgomot maxim este de 70 de decibeli, deci, nu este chiar printre cele mai galagioase aparate electrocasnice, chiar daca, vei auzi zgomotul produs la turatie maxima. Capacitatea de absorbtie minima de care dispune aceasta hota incorporabila telescopica Teka CNL 6400 negru este de 161 mc/h, iar capacitatea de absorbtie maxima pentru produs este de 385 mc/h. Controlul sau se face mecanic.

Bineinteles, vorbind despre un aparat electrocasnic, nu poate fi uitat nici faptul ca acesta dispune de o garantie, in acest caz, fiind vorba de una care dureaza timp de 36 de luni. La acesti trei ani, ai posibilitatea de a prelungi garantia de care dispune produsul. Un alt aspect care intereseaza este costul pentru achizitionarea acestui model de hota incorporabila telescopica Teka CNL 6400 negru.

Din fericire, acesta este unul mic, care iti permite sa cumperi aparatul fara sa faci sacrificii mari financiare, dupa cum ar trebui sa faci, daca ti-ai cumpara alte modele de hote incorporabile, mai ales telescopice, care pot sa te coste surprinzator de mult.

Vezi Ofertele si Reducerile la Hote

valabile astazi, 18 aprilie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro