Tehno News RO

Hota incorporabila telescopica Beko CTB 6407 X: aeriseste bucataria


Hotele sunt produse care ne ajuta mult in bucatarie, pentru ca pot sa indeparteze usor fumul, aburul, mirosul de mancare din aceasta incapere, pentru a realiza un mediu mai placut de gatit. Preturile pentru aceste aparate sunt foarte variate, de la cele ieftine ca aceasta hota incorporabila telescopica Beko CTB 6407 X, pana la cele foarte scumpe.

Hota incorporabila telescopica Beko CTB 6407 X

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 aprilie 2024


beko ctb 6407 x.jpg

Un aparat accesibil
Modelul acesta face parte din categoria hotelor incorporabile telescopice. Dimensiunile sale sunt de 175 x 598 x 250 de milimetri (I x L x A). Produsul are un singur motor si o lampa de iluminare cu puterea de 2 x 40 W. Puterea aparatului e de 140 W. Nivelul de zgomot pe care il atinge este de 63 de decibeli, fiind un produs cu un prag de zgomot atins mediu.Aceasta hota incorporabila telescopica Beko CTB 6407 X face parte din clasa de eficienta energetica E. Clasa aceasta nu este una superioara, dar, in general, multe hote nu fac parte din clase superioare de eficienta energetica, decat atunci cand e vorba de modele mult mai scumpe. Filtrul sau e facut din aluminiu.

Capacitatea de absorbtie maxima pe care o are produsul este de 275 mc/h, iar controlul aparatului se face mecanic.Aparatul este realizat din inox, un material rezistent si usor de intretinut, iar culoarea sa este argintie. Greutatea totala este de opt kilograme. Modelul are trei trepte de viteza, un filtru metalic anti-grasime lavabil, dar si iluminare cu halogen si panou de sticla.

Hota incorporabila telescopica Beko CTB 6407 X

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 aprilie 2024


Pentru ca are un filtru metalic anti grasime lavabil, aceasta hota incorporabila telescopica Beko CTB 6407 X se bucura de cheltuieli de intretinere mici, pentru ca filtrul acesta e lavabil si usor de curatat. Filtrul acesta va colecta particulele care sunt produse in timp ce gatesti, pastrand bucataria mai curata. Modelul de hota incorporabila telescopica Beko CTB 6407 X dispune de iluminare cu halogen, acest lucru completand designul si aspectul elegant pe care il are hota. Asadar, zona in care gatesti se va bucura de un nivel de luminozitate mai ridicat si eficient din punct de vedere energetic, pentru a putea sa uiti de griji si sa te bucuri de placerea de a gati.

Oricat de mult iti place sa gatesti, aceasta activitate devine mult mai neplacuta atunci cand bucataria se umple de fum, de abur, de miros de mancaruri amestecate intre ele etc. Aceasta hota incorporabila telescopica Beko CTB 6407 X are o putere de absorbtie buna, de 275 mc/h, facand-o sa fie un aliat de incredere in bucataria ta.

Asadar, de acum inainte de poti bucura de gatit, asa cum vrei, in acelasi timp, mirosul ramanand imbietor si deloc neplacut. Aceasta hota incorporabila telescopica are un aspect elegant, o forma foarte atractiva si un panou de sticla rafinat, ceea ce face aparatul sa arate mult mai placut si mai stilat, de aceea si din punct de vedere al designului, aparatul e unul care se merita. Cumpara hota incorporabila telescopica Beko CTB 6407 X pentru bucataria ta si nu vei regreta banii pe care i-ai investit.

Vezi Ofertele si Reducerile la Hote

valabile astazi, 18 aprilie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro