Tehno News RO

Hota TEKA PERFECT A4 DLH 985 T: varianta usoara


Cand vine vorba despre gatit sunt foarte multe elemente ce trebuie sa le luati in calcul, si asta fie functie de ceea ce preferati sau functie de ceea ce ofera locuinta voastra in materie de spatiu si de organizare a bucatariei.

Putem sa spunem astfel ca posibilitatea de a gati orice tine si de modul de aerisire al bucatariei, sau daca aceasta este una izolata de restul locuintei sau daca este vorba despre o bucatarie open space. In toate situatiile insa puteti face de asa manieara incat sa aduceti unele elemente care sa va ajute si care sa va permita sa gatiti orice doriti si oricand doriti, iar unul dintre aceste elemente poate fi TEKA PERFECT A4 DLH 985 T.

Hota TEKA PERFECT A4 DLH 985 T

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 23 ianuarie 2019


teka perfect a4 dlh 985 t.jpg

Alegerea acestei hote poate fi o problema pentru unele persoane, dar asta doar daca folositi ca si criteriu de selectie pretul de achizitie, intrucat este unul usor mare comparativ cu alte modele, dar nu inseamna ca este unul nejustificat. Puteti insa foarte usor sa vedeti si ceea ce ofera TEKA PERFECT A4 DLH 985 T inainte de a o achizitiona, dar la fel de important poate fi si spatiul de care are nevoie pentru a fi instalata in bucataria voastra. Pentru partea de instalare va fi nevoie sa vedeti si partea de gabarit dar si faptul ca este un model de hota decorativa cu o dimensiune de 625 – 955 x 900 x 480 mm, dar mai trebuie sa vedeti si partea de evacuare a aerului.

Hota TEKA PERFECT A4 DLH 985 T

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 23 ianuarie 2019


Gatit fara probleme
Cum pentru multi partea de gatit a pestelui, sau a prajerilor in general, este un chin prin faptul ca produc foarte mult fum, sau poate fiertul datorita aburului, cu o astfel de hota cu siguranta se pot vedea unele beneficii. Partea de beneficii tine insa si de modul de utilizare al acestui model TEKA PERFECT A4 DLH 985 T, iar ca si posibilitati veti putea alege una dintre cele trei trepte pe care le detine, dar fiecare dintre ele cu particularitatile sale. Veti avea asadar posibilitatea de utilizare a unei trepte de functionare minime ce aduce o capacitate de evacuare a aerului de 306 mc/h dar care vine si cu un zgomot aferent functionarii de pana la 54 dB. De la modul minim pana la modul maxim capacitatea de evacuare va ajunge pana la o valoare de 795 mc/h, dar si zgomotul pe care il va face TEKA PERFECT A4 DLH 985 T va fi unul mai mare, de pana la o valoare de 72 dB. Pentru cazul in care nu doar eliminarea fumului si aerului este nevoia pe care o aveti, si anume daca trebuie ca si lumina din zona aragazului sa fie una benefica, acest model dispune si de un sistem de iluminare cu LED.

Putem spune insa despre aceasta hota ca poate fi modelul eficient pentru numeroase bucatarii dar si ca este un model modern, iar asta fie ca este vorba despre aspect sau daca este vorba despre pozitionarea in clasa de eficienta A.

Vezi Ofertele si Reducerile la Hote

valabile astazi, 23 ianuarie 2019 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro