Tehno News RO

Hota traditionala Hansa OSC6468WH, o hota la pret redus care te poate ajuta in bucatarie


Stim destul de bine cum este sa gatesti intr-o bucatarie plina de abur, fum si tot felul de mirosuri: in mod cert, incomod. Pentru a rezolva problema, singura solutie pare sa fie achizitionarea unei hote, aparate electrocasnice care extrag aburul si mirosul, lasand orice bucatarie un loc mai curat.

Hota traditionala Hansa OSC6468WH

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 25 februarie 2021


hota traditionala hansa osc6468wh.png

Stim insa si ca nu toata lumea are bani sa achizitioneze inca un aparat, mai ales unul si fara de care se poate face mancare. Totusi, nu toate hotele sunt la fel de scumpe, pe piata existand chiar destul de multe modele cu preturi mici, care pot sa fie achizitionate de toti cumparatorii din Romania. Unul dintre aceste modele este Hansa OSC6468WH, care provine de la un producator recunoscut in general pentru aparatele ieftine, dar de o calitate decenta, pe care le scoate pe piata.

Hota traditionala Hansa OSC6468WH

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 25 februarie 2021


Fiind un aparat care poate sa fie cumparat fara o investitie foarte mare, este si de asteptat ca aceasta hota sa nu fie chiar cel mai modern si spectaculos model de pe piata. Totusi, nici nu este nevoie, atat timp cat isi face treaba intr-un mod acceptabil. Si, inca de la prima vedere, Hansa OSC6468WH nu suprinde prin nimic, dar, odata bagata in priza (si, atentie, cablul este destul de scurt, asa ca poate este nevoie de cateva impovizatii), hota arata ca se descurca intr-un mod acceptabil. Nici nu este un model prea mare, asa ca isi poate face loc cu relativa usurinta chiar si intr-o bucatarie fara foarte mult spatiu in jurul aragazului.

Performante cat se poate de bune, adaptate pretului
Cu o capacitate de absorbtie de 143 metri cubi pe ora, este aproape imposibil ca aceasta hota sa atraga tot aburul care rezulta in urma prepararii unor mancari cu un timp mai mare de fierbere. Asadar, chiar daca folosesti hota, tot va mai ramane cate ceva in urma ei. Exista insa o diferenta intre a monta o astfel de hota si a nu avea niciun astfel de dispozitiv? Bineinteles, si acest lucru se observa imediat. Poate ca Hansa OSC6468WH nu este perfecta, dar montarea ei aduce cu sine o imbunatatire evidenta a situatiei din bucatarie. Are si trei trepte de functionare, asa ca se poate alege viteza perfecta in functie de mancarurile care sunt preparate si de timpul necesar pentru aceasta.

Nici in ceea ce priveste consumul de energie electrica hota nu sta rau. Daca luam in considerare faptul ca intr-un an aceasta consuma ceva mai mult de 70 KW, se poate spune ca este neglijabila in comparatie cu alte aparate electrocasnice mult mai puternice.

Acestea fiind spuse, nimeni nu trebuie sa se astepte ca aceasta hota sa faca minuni si ca in urma utilizarii ei nu va mai ramane nici urma de abur sau miros in bucatarie. Este total gresit sa se ceara asa ceva de la o hota atat de ieftina. Dar imbunatatirile aduse de ea sunt unele evidente si acest lucru nu poate sa fie decat benefic. Pana la urma, ramane un aparat electrocasnic la pret redus, dar nu lipsit de calitate.

Vezi Ofertele si Reducerile la Hote

valabile astazi, 25 februarie 2021 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro