Tehno News RO

Hota Zanussi ZHT530W: Gatiti fara probleme


Fiecare fel de mancare este o sursa de mirosuri pentru locuinta dumneavoastra si fiecare etapa de pregatire a alimentelor poategenera, pe langa mirosurile specifice, si fum sau abur. Acest lucru poate fi un dezavantaj mai ales in situatia in care spatiul bucatariei este unul mai redus sau daca locuinta este una cu o suprafata mai redusa. Totusi pentru a avea o locuinta care sa nu se umple de fiecare data cu astfel de mirosuri puteti utiliza o hota pentru a scapa de acest lucru iar modelul de hota traditionala Zanussi ZHT530W este unul pe care va puteti baza.

Hota Zanussi ZHT530W

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 aprilie 2024


zanussi zht530w.jpg

Modul de realizare al hotei este unul destul de clasic atat in ceea ce priveste nuanta alba pe care o are dar si forma sau dimensiunea acesteia. Posibilitatea de montare este si ea conditionata de aceste caracteristici constructive iar principalul avantaj in momentul in care vorbim despre acest aspect este dimensiunea aproximativa de 49.8 x 48.2cm. Tot legat de partea constructiva si cea de montarea acestui produs vom avea pe langa dimensiuneaefectiva a hotei si dimensiunea burlanului de evacuare. Acest burlan poate fi unul care sa aiba un diametru de 120mm ceea ce permite un confort si o eficienta sporita.

Hota Zanussi ZHT530W

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 aprilie 2024


Gata cu mirosurile
Legatura dintre aspect si functionare este data de catre panoul de comanda prezent in partea frontala a hotei si care dispune de doua butoane. Acestea permit controlul mecanic al functionarii hotei fie ca ne referim la cea de absortie fie ca facem referire la partea de iluminare pe care o ofera. Indiferent daca veti gati anumite fripturi care genereaza un fum sau un miros in toata casa precum este cea de peste sau daca veti utiliza cuptorul pentru a face aceste lucruri motorul cu care este dotata aceasta hota va garanteaza rezultate foarte bune. Pentru a cunoaste aceste performante puteti sa aruncati o privire asupra clasei de eficienta a filtrului de grasime specifica clasei D si clasa de eficienta a sistemului de iluminare specifica clasei G. Aceste rezultate si pozitionari sunt date si de capacitatea de absortie de care beneficieaza si vom avea o valoare minima de 100 mc/h si o capacitate maxima de absortie de 170 mc/h. In ceea ce tine de consum veti obtine un consum de energie de 74kW iar acesta va pozitiona hota doar in clasa de eficienta energetica E.

Utilizarea acestui produs electrocasnic este una care va permite numeroase beneficii dar in acelasi timp este si una care necesita anumite resurse sau unele accesorii pentru o eficienta sporita un astfel de exemplu este cel al filtrului de carbon care ofera posibilitatea de recirculare a aerului nu doar de absortie. Chiar daca eficienta sau mai bine spus clasele de eficienta nu sunt cele mai bune de pe piata exista si unele caracteristici care vin sa compenseze iar printre acestea gasim pretul relativ avantajos iar in al doilea rand zgomotul pe care il produce, un zgomot minim de 50dB si un nivel de zgomot maxim de 59dB.

Vezi Ofertele si Reducerile la Hote

valabile astazi, 18 aprilie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro