Tehno News RO

Hotpoint FMSF 702B: Motivul pentru care sa alegi o masina de spalat rufe


Pentru a-ti alege o noua masina de spalat, trebuie sa acorzi atentie mai multor lucruri: clasa energetica, viteza de centrifugare, consumul de energie si de apa, daca are functii si programe speciale, nivelul zgomotului produs, dar si, desigur, daca pretul este pe masura ofertei.

Masina de spalat rufe Hotpoint FMSF 702B

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 13 noiembrie 2019


hotpoint fmsf 702b.jpg

Masina de spalat rufe Hotpoint FMSF 702B, Slim este un model care se bucura de popularitate datorita caracteristicilor sale si a design-ului inovator.

Masina de spalat rufe Hotpoint FMSF 702B

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 13 noiembrie 2019


Corpul aparatului este alb, cu exceptia gurii de incarcare, care este neagra – opozitia dintre cele doua nuante este placuta, oferindu-i personalitate. In partea dreapta, sus, se afla sertarul de incarcare, pe care sunt trecute si programele disponibile. Pe mijloc se afla un mic buton – acela este butonul de pornire. Incarcarea rufelor in masina se face prin fata. Alaturi, se afla afisajul, acesta fiind de tip LCD.

Dimensiunile masinii sunt: 85 x 59.5 x 43.5 centimetri (I x L x A). Tamburul are un volum de 48 de litri. Masina cantareste 64.7 de kilograme, deci, veti avea nevoie de ajutorul cuiva pentru a o transporta in locul in care doriti sa o asezati. In ea, se pot incarca pana la sapte kilograme de haine.

Programele speciale ale masinii
Aparatul se remarca datorita mai multor tehnologii incorporate. In primul rand, se evidentiaza tehnologia Ecotech – de doua ori Eco. Aceasta se refera la economisirea energiei, lucru care a fost atins cu usurinta, masina de spalat rufe Hotpoint FMSF 702B, Slim fiind inclusa in clasa energetica A+++, adica cea mai economica dintre clasele disponibile. Prin consumul redus de energie, masina este si ecologica, impactul negativ asupra mediului inconjurator fiind redus.

Prin programele disponibile, 16 la numar, masina a primit certificatul cel mai important din partea The Woolmark Company, numit Woolmark Platinum Care, lucru care garanteaza atentia sporita a masinii pentru spalatul produselor realizate din lana, casmir si fibre care sunt mai delicate si au nevoie de grija speciala.

Aceasta masina de spalat rufe este, in mod special, recomandata persoanelor care sufera de diferite alergii. Ciclul antialergic este compus din doua etape: incalzirea apei la inceputul spalarii si mentinerea unei temperaturi constante de 60 de grade Celsius, eliminand in acest mod polenul si acarienii care provoaca alergii. Acest ciclu foloseste o cantitate ridicata de apa, avand ca scop dizolvarea detergentului care poate ramane pe haine si include cinci etape de clatire, avand cu trei etape mai mult decat un ciclu standard. In acest mod se asigura ca polenul si acarienii au fost indepartati din imbracaminte.

Pentru a indeparta unele pete, este nevoie de temperaturi mai mari, insa acest lucru afecteaza intensitatea culorilor. Masina de spalat rufe HotPoint FMSF Slim are un ciclu antipete special, putand sa elimine pana la 20 de tipuri de pete, fara sa apeleze la temperaturi mai ridicate. Printre tipurile de pete care se pot indeparta cu acest ciclu se numara cele de iarba, ciocolata, fructe, sange si marker.

In program standard, masina consuma 1.01 kW/h, o suma foarte mica. In medie, pe an, aceasta utilizeaza aproximativ 10.667 litri de apa. In total, consumul masinii este economic. Uscarea se face cuajutorul unui sistem cu centrifugare, fiind disponibila o viteza de pana la 1000 rpm. Toate acestea dar si pretul accesibil fac din Hotpoint FMSF 702B a alegere buna.

Vezi Ofertele si Reducerile la masinile de spalat rufe si uscatoare

valabile astazi, 13 noiembrie 2019 la:Galerie foto: "Hotpoint FMSF 702B: Motivul pentru care sa alegi o masina de spalat rufe"

hotpoint fmsf 702b_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro