Tehno News RO

Hotpoint LSFB 7B019 EU: masina de spalat vase mai ieftina dar buna


Daca iti doresti o bucatarie moderna, cu toate dotarile in ceea ce priveste electrocasnicile mari, atunci pe langa aragaz, cuptor cu microunde, frigider si poate chiar masina de spalat rufe (daca te afli printre cei care o tin in bucatarie), este destul de clar ca trebuie sa adaugi si o masina de spalat vase. Acestea din urma poate ca nu reprezinta chiar cea mai mare necesitate dintre toate, dar te pot salva de o sarcina pe care nimeni nu si-o doreste si te pot ajuta sa economisesti timp. Si cum o buna parte dintre ele sunt destul de scumpe, este bine ca mai descoperim si modele ieftine, dar care se prezinta acceptabil, precum Hotpoint LSFB 7B019 EU.

Masina de spalat vase Hotpoint LSFB 7B019 EU

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 13 august 2020


masina de spalat vase hotpoint lsfb 7b019 eu.jpg

In ceea ce priveste dimensiunile, aceasta masina de spalat vase nu este cea mai mare de pe piata, dar este una medie si, astfel, pentru majoritatea utilizatorilor ea poate sa fie suficienta. Are 85 x 45 x 60 cm, dar aspectul sau nu este unul foarte spectaculos, fiind un model care seamana destul de mult cu o cutie de chibrituri mai mare. Are insa un control mecanic obisnuit, intuitiv si usor de folosit, ceea ce reprezinta mereu un mare plus.

Functioneaza la un nivel decent
Nefiind foarte mare, masina nu poate sa spele decat un numar de 10 seturi de vase. Totusi, este foarte bine in primul rand pentru ca asa nu vei mai fi nevoit sa speli zilnic, asta daca nu ai o familie numeroasa sau multi musafiri la un eveniment special.

Masina de spalat vase Hotpoint LSFB 7B019 EU

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 13 august 2020


Iar pentru spalare exista 7 programe diferite, pentru tipuri diferite de produse. Asadar, masina are, printre altele, un program pentru vesela mai sensibila (pahare sau cani, in special), unul pentru produse nu foarte murdare (care incalzeste apa doar pana la 40 de grade), dar si program de inmuiere, ideal pentru utilizarea in cazul farfuriilor sau a oalelor/tigailor murdare de grasime. Asta pe langa programul normal, cel intensiv si cel rapid. Iar in ceea ce priveste elementele de siguranta, prezent este cel impotriva copiilor, prin care se blocheaza butoanele in timpul functionarii. Iar la spalare si uscare clasele de eficienta sunt A, ceea ce este imbucurator.

Pe langa aceasta, masina de spalat are si o clasa energetica decenta, nu cea mai buna, dar una care te poate ajuta sa faci anumite economii la energie. Asadar, printr-o clasa A+, consumul pentru un ciclu de spalare este de 0.83 kW/h, ceea ce nu este exagerat de mult. Mai bine sta insa in ceea ce priveste apa, pentru o spalare fiind nevoie de doar 10 l.

In concluzie, Hotpoint LSFB 7B019 EU nu este o masina foarte spectaculoasa, dar isi face bine treaba si poate sa fie utila in orice casa. Cu ajutorul ei economisesti timp si energie, dar chiar si apa, deoarece este greu de crezut ca se va consuma mai putin daca speli manual. Iar modelul este chiar unul dintre cele mai ieftine, ceea ce duce la un raport calitate pret decent. Asadar, daca va aflati in cautarea unei masini de spalat vase, acesta este un model bun.

Vezi Ofertele si Reducerile la masini de spalat vase

valabile astazi, 13 august 2020 la:Galerie foto: "Hotpoint LSFB 7B019 EU: masina de spalat vase mai ieftina dar buna"

masina de spalat vase hotpoint lsfb 7b019 eu _2.jpg
masina de spalat vase hotpoint lsfb 7b019 eu _3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro