Tehno News RO

Hotpoint PKQ 755 D GH (K): O plita incorporabila moderna


Cei care sunt pasionati de gatit si isi doresc un stil de viata sanatos, cu feluri de mancare deosebite, gatite ca la mama acasa, pot alege o plita pe gaz. Daca multe tehnologii spun ca acest fel de plite nu sunt cele mai eficiente, tinem sa va spunem ca plita pe gaz Hotpoint PKQ 755 D GH (K) vine cu o serie de caracteristici ce vor imbunatati procesul de gatire. Pe langa aceste caracteristici, o sa aveti o surpriza pe partea de aspect deoarece este o plita din sticla, moderna si usor de intretinut.

Plita incorporabila Hotpoint PKQ 755 D GH (K)

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 martie 2024


hotpoint pkq 755 d gh (k).jpg

Ca si design, plita Hotpoint PKQ 755 D GH (K) o sa va aduca un plus de modernism si de aspect diferit in bucatarie. In primul rand, materialul din sticla rezistenta de culoare neagra vor oferi un aspect modern, dar si posibilitatea de a se potrivi cu orice bucatarie. De asemenea, aceasta sticla mai vine si cu avantajul de a fi curatata foarte usor de urmele de mancare, fara a se zgaria. Plita este incorporabila, deci o veti dispune in cadrul mobilierului din bucatarie, insa veti lua in seama dimensiunile sale de 4.15 x 75 x 51 cm pentru o fixare si o stabilitate foarte buna. In ceea ce priveste panoul de control, plita dispune de un numar de 5 butoane rotative, destinat fiecarui arzator din cele 5. Ca si dispunere, avem 4 arzatoare dispuse in forma patrata a plitei, iar cel de-al cincilea se gaseste in mijloc.

Plita incorporabila Hotpoint PKQ 755 D GH (K)

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 martie 2024


Cu fiecare buton rotativ veti aprinde arzatoarele in mod simplu si rapid intrucat beneficiati de aprindere electrica. Astfel, odata cu actionarea butonului, se va elibera gazul si se va produce scanteia de tip electric. De acum nu o sa mai aveti nevoie de accesorii suplimentare cum sunt chibriturile pentru a aprinde arzatoarele plitei Hotpoint PKQ 755 D GH (K). Un alt aspect important este dat de posibilitatea de a selecta flacara fiacarui arzator in parte, in functie de cat de mult rotiti butonul pe gradatiile din dreptul fiecaruia.

Tehnologie inovatoare
In functie de recipientele utilizate, o sa aveti in vedere alegerea unuia dintre cele 5 arzatoare. In partea frontala aveti dispuse cele 2 arzatoare mici, in partea inferioara pe urmatoarele 2 arzatoare normale, iar in centrul plitei se va gasi arzatorul mare. Gratarul plitei este unul rezistent, din fonta, si va sustine si cele mai voluminoase si grele recipiente. Gatitul se va desfasura la un alt nivel datorita arzatoarelor ce contin tehnologia brevetata Direct Flame. Aceasta presupune ca fiecare arzator este acoperit cu 420 de orificii minuscule prin care flacara se propaga vertical si uniform pentru a asigura o incalzire uniforma si rezultate de inalta definitie.

Plita incorporabila pe gaz Hotpoint PKQ 755 D GH (K) va aduce un mod de a gati diferit datorita arzatoarelor speciale. Cu toate acestea, va oferi si siguranta in utilizare pentru ca, atunci cand flacara se va opri accidental, alimentarea cu gaz nu va mai fi posibila. Va veti bucura de aceasta plita la fiecare utilizare, insa va trebui sa aveti in vedere o investitie mai mare pentru ca pretul sau este unul putin ridicat.

Vezi Ofertele si Reducerile la Plite Incorporabile

valabile astazi, 29 martie 2024 la:




Video pentru: "Hotpoint PKQ 755 D GH (K): O plita incorporabila moderna"




Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro