Tehno News RO

HP ProBook 450 G2 cu procesor Intel Core i5, Windows 8.1: un laptop ce te va surprinde


Laptopul este din ce in ce mai cerut de toata lumea pentru ca, fata de un PC, ofera portabilitate, astfel se va putea lua atat la serviciu pentru a lucra la diferite proiecte, cat si acasa sau in vacanta ca mijloc de relaxare. Cei care isi doresc un laptop performant care sa raspunda si la provocari pe linie office, dar si la rularea jocurilor preferate, atunci HP ProBook 450 G2 poate fi ceea ce cautati. Pe langa aceste caracteristici, vine si cu un design de invidiat ce va scoate in evidenta eleganta si modernitatea device-ului.

Laptop HP ProBook 450 G2

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 martie 2024


hp probook 450 g2.jpg

Laptopul HP ProBook 450 G2 vine cu un design unic, carcasa din aluminiu ce ofera rezistenta si o culoare deosebita, dar si o greutate de doar 2.06 kg,ceea ce ii confera portabilitatea cautata de toata lumea. Nici nu veti simti atunci cand il luati cu dumneavoastra. Display-ul LCD LED Anti Glare si cu o rezolutie de 1366 x 768 pixeli caracteristica formatului HD va oferi imagini clare, in culori naturale. Tastatura internationala si cea numerica sunt pe cat de silentioase pe atat de slim si usor de tastat, iar, impreuna cu TouchPad-ul cu buton de pornire/oprire si suport pentru gesturi multi-atingere o sa faca din experientele office unele facile si performante.

Laptop HP ProBook 450 G2

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 martie 2024


Bucura-te de fiecare caracteristica
Procesorul este un Intel Core i5 din generatia a 5-a, un procesor cu doua nuclee ce va rula rapid sistemul de operare si programele alese. Un atu al acestui procesor este dat de functia Turbo Boost ce va oferi procesorului o frecventa cuprinsa intre 2200 MHz si 2700 MHz, in functie de sarcinile la care este supus sistemul. Memoria RAM este de tip DDR3 si are o capacitate de 4 GB, suficienta pentru a va bucura de performantele laptopului la nivel maxim. Mai trebuie sa stiti ca din cele doua sloturi pentru memoria RAM, doar unul singur este ocupat. Pentru a avea pe laptop fisierele de la serviciu, dar si filmele si jocurile preferate, o sa puteti folosi hard disk-ul HDD cu o capacitate de stocare de 750 GB.

Placa video de tip DDR3 este dedicata si apartine producatorului AMD Radeon R, modelul R5 M255. Capacitatea de 2048 MB memorie video ofera o experienta superioara fata de laptopurile cu placa video integrata. Continuand cu celelalte caracteristici multimedia, observam ca laptopul vine echipat cu o unitate de citire/scriere, o camera web, cititor de carduri si nu in ultimul rand difuzoare stereo si tehnologia DTS Sound ce va asigura un sunet plin si o auditie foarte buna.Ca si porturi, are un port HDMI, o iesire audio, un RJ-45, un VGA, 2 USB 2.0. si 2 USB 3.0. Pentru a va conecta la retelele Wi-Fi vine cu tehnologie wireless, iar pentru transfer date, cu tehnologie Bluetooth.

Laptopul HP ProBook 450 G2 este o alegere deosebita pentru orice utilizator ce doreste un laptop performant potrivit pentru activitati office si cele multimedia. Cu o baterie Li Ion 4 celule si un pret bun, va va castiga increderea de la inceput. O sa-l puteti utiliza imediat pentru ca vine cu sistem de operare preinstalat, un Microsoft Windows 8.1.

Vezi Ofertele si Reducerile la Laptopuri

valabile astazi, 29 martie 2024 la:




Video pentru: "HP ProBook 450 G2 cu procesor Intel Core i5, Windows 8.1: un laptop ce te va surprinde"




Galerie foto: "HP ProBook 450 G2 cu procesor Intel Core i5, Windows 8.1: un laptop ce te va surprinde"

hp probook 450 g2 _2.jpg
hp probook 450 g2 _3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro