Tehno News RO

iPad Air 2 de 64Gb, Silver: tine tehnologia in mainile tale


Majoritatea dintre noi ne dorim tehnologia cat mai aproape pentru a ne bucura de facilitatile oferite si de cele mai bune metode de distractie. In acest sens, cei de la Apple ne ofera posibilitati multiple prin crearea produselor specifice precum sunt iPad-urile. Aceste dispozitive performante ne ofera facilitati muliple in ceea ce priveste partea multimedia, office, aplicatii si chiar jocuri. Cei care isi doresc un dispozitiv cu o diagonala generoasa si cu toate avantajele enumerate mai sus, pot alege i-Pad Air 2, un dispozitiv pe cat de performant pe atat de ingenios.

Apple iPad Air 2

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 28 martie 2024


ipad air 2.jpg

Designul modern este accentuat de culoarea gri, de colturile usormarginite si carcasa din material de calitate. Si dimensiunile sunt o caracteristica a unui device modern, dimensiuni slim de 169.5 x 6.1 x 240 mm si o greutate de doar 437 g. Display-ul Capacitive Multi-Touch beneficiaza de tehnologia IPS si are o rezolutie de 2048 x 1536 pixeli. Aceasta rezolutie impreuna cu diagonala generoasa de 9.7 inch vor oferi experiente deosebite atunci cand vizionati un clip video, poze sau jucati cele mai noi jocuri. Caracteristicile display-ului imbunatatesc aceste experiente intrucat beneficiaza de strat antireflex si de protectie oleofobica cu protectie antiamprenta.

Apple iPad Air 2

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 28 martie 2024


Ramai surprins de posibilitatile oferite
Procesorul noului i-Pad Air 2, un model A8X, este unul mult mai performant fata de predecesoarele sale, si o sa simtiti aceasta schimbare in modul de raspuns la diferite sarcini si in rularea generala a sistemului de operare. Vorbind de sistemul de operare, vine cu un IOS 8 preinstalat, un sistem de operare dezvoltat pentru a asigura protectie impotriva malware, dar si o serie de aplicatii concepute pentru a raspunde unei largi palete de activitati.

Daca este sa punem acest procesor impreuna cu capacitatea de memorare de 64GB, veti putea sa va bucurati de o gama foarte variata de utilizari de la cea de ascultare a muzicii, de citire a unor documente, dar si de vizualizare a filmelor. Pentru partea audio veti putea utiliza fisiere cu un format de la cel AAC, MP3 pana la cele Apple Lossless, AIFF sau WAV, pentru partea de video aveti posibilitatea de a rula fisiere H.264 pana la 1080p, mp4 pana la Motion JPEG pana la 35Mbps 1280x720, iar pentru partea de documente aceasta tableta suporta formate de tipul Microsoft Word, Microsoft PowerPoint, Microsoft Excel, Adobe Acrobat sau txt, rtf, zip sau vcf.

Puteti sa va bazati pe acest device si in momentul in care sunteti in vacanta si doriti sa surprindeti anumite momente deoarece aveti la dispozitie o camera foto principala de 8MP iSight care detine un vizor mai bun si un procesor al imaginii mai performant. Daca insa vreti sa realizati un portret sau sa initiati un apel video, veti avea la dispozitie o camera secundara FaceTime HD care este special realizata in acest scop. Avand in vedere toate caracteristicile pe care le detine, dar si de performantele pe care le are, pretul este unul pe masura dar care este explicat prin posibilitatea de a naviga foarte rapid pe internet, dar, cel mai important, prin posibilitatea de a avea o autonomie de pana la 10 ore in regim de conexiune Wi-Fi.

Vezi Ofertele si Reducerile la Tablete

valabile astazi, 28 martie 2024 la:




Video pentru: "iPad Air 2 de 64Gb, Silver: tine tehnologia in mainile tale"




Galerie foto: "iPad Air 2 de 64Gb, Silver: tine tehnologia in mainile tale"

ipad air 2 _2.jpg
ipad air 2 _3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro