Tehno News RO

iPad mini 3,64GB, Wi-Fi, Gold: investeste in tehnologie


Foarte multi dintre noi isi doresc un dispozitiv pe cat de usor si portabil pe atat de performant in ceea ce priveste functionalitatile si aplicatiile pe care le detine. Daca va doriti un fel de tableta, dar care sa nu fie foarte mare, insa sa ofere si posibilitatea unei autonomii bune, atunci cei de la Apple propun noul iPad mini 3. Va veti bucura de un nou sistem de operare ce aduce noutati in fiecare utilizare, dar si de multe aplicatii din toate domeniile.

Apple iPad Mini 3

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 aprilie 2024


ipad mini 3.jpg

Design atragator, aplicatii interesante
In fapt, iPad mini 3 este o combinatie reusita intre iPad 2 si iPad 4 pentru a crea un dispozitiv mai ergonomic, special destinat celor ce au nevoie de o portabilitate marita. Asa cum ne-a obisnuit de fiecare data producatorul, si de aceasta data ne aduce in fata un dispozitiv elegant cu o culoare ce va iesi in evidenta, si anume auriu. Dimensiunile sale de 134.7 x 7.5 x 200 mm si greutatea de doar 331 g il recomanda pentru orice deplasare. Display-ul IPS cu functia Capacitive Multi-Touch are o diagonala de 7.9 inch si o rezolutie de 2048 x 1536 pixeli. Astfel, va veti bucura de imagini deosebite, culori naturale si un contrast impresionant. Pe partea audio, o sa va bucurati de un sunet clar si plin, datorita difuzoarelor stereo si a celor doua microfoane ce va vor ajuta in a lua legatura cu cei dragi prin video conferinte. Mai trebuie sa stiti ca are si o iesire audio de 3.5 mm, astfel ca veti putea asculta muzica preferata in castile dumneavoastra.

Apple iPad Mini 3

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 aprilie 2024


Procesorul Apple A7 este unul puternic, cu arhitectura pe 64 biti, fapt ce ii permite sa raspunda concomitent la mai multe aplicatii rulate. Pe partea de securitate are senzorul de amprenta Touch ID ce il puteti folosi pentru a debloca iPad-ul si pentru a va autentifica in aplicatiile securizate. De asemenea, o mai puteti folosi fara a tasta parole sau informatii aditionale pentru aplicatii precum iTunes Store, App Store sau iBooks Store. In ceea ce priveste memoria, beneficiati de 64 GB pentru a stoca tot ce aveti nevoie direct pe dispozitiv. Camera web va oferi imortalizarea celor mai frumoase momente. Daca va doriti un selfie, atunci camera secundara, cea din fata, ce are o rezolutie de 1.2 MP, va poate oferi acest lucru. Pentru poze mai reusite, camera principala vine cu o rezolutie de 5 MP. Pe partea de foto, video si audio veti beneficia de multe formate suportate, fara sa va faceti prea multe griji asupra compatibilitatii.

O sa puteti sa comunicati nelimitat intrucat vine cu tenhologia wireless, dar si cu Bluetooth, totusi nu dispune de 3G. Asa cum v-a obisnuit, sistemul de operare iOS 8 va duce o multime de aplicatii pentru muzica preferata, filmele dorite si cele mai noi stiri. Daca il veti achizitiona, vine cu accesorii incluse precum cablu USB-Lightning si incarcator USB.

iPad mini 3 este o alegere oportuna pentru cei care vor sa se bucure de un dispozitiv cu tehnologie speciala, cu un design modern si placut, dar si cu aplicatii variate ce raspund oricaror nevoi. Si pe partea de autonomie de lucru o sa aveti o surpriza, intrucat bateria Li-Polymer ofera pana la 10 ore Wi-Fi. Mai ramane insa sa analizati pretul care, desi vi se va parea ridicat, indica performanta dispozitivului.

Vezi Ofertele si Reducerile la Tablete

valabile astazi, 18 aprilie 2024 la:




Video pentru: "iPad mini 3,64GB, Wi-Fi, Gold: investeste in tehnologie"




Galerie foto: "iPad mini 3,64GB, Wi-Fi, Gold: investeste in tehnologie"

ipad mini 3 _3.jpg
ipad mini 3 _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro