Tehno News RO

Krups Espresseria EA8165: un rasfat pentru fiecare


Imaginati-va urmatorul aspect si anume acela ca, atunci cand va treziti dimineata, sa aveti pregatita o ceasca de cafea proaspata, iar mirosul cafelei proaspat macinate sa va imbie. Cred ca pentru foarte multe persoane acest lucru este un mod ideal de a va petrece dimineata in linistea si confortul locuintei dumneavoastra. Un mijloc prin care veti putea sa faceti acest lucru este achizitionand un espressor de cafea precum Krups Espresseria EA8165, iar ajutorul oferit este foarte greu de masurat.

Espressor Krups Espresseria EA8165

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 aprilie 2024


krups espresseria ea8165_3.jpg

Pornind de la ceea ce se observa cu ochiul liber, veti avea un aparat electrocasnic care o sa va ajute atat in oferirea unui aer cu totul deosebit indiferent de locul de dispunere si indiferent de modul de utilizare. Combinatia de nuante rosu cu negru a modelului Krups Espresseria EA8165 ii aduc caracteristica de eleganta si de modernitate care se va rasfrange si asupra bucatariei sau, daca optati pentru utilizarea acestuia la birou, asupra intregii incaperi. Nu doar partea de nuanta il fac sa fie o solutie ideala pentru bucatarie sau pentru office, ci si dimensiunea pe care o are, de 330 x 365 x 245 mm. Aceasta dimensiune va permite sa il pozitionati fara probleme oriunde ati dori, iar, in plus, pe langa aceasta dimensiune, ceea ce il recomanda este si modul usor de utilizare.

Espressor Krups Espresseria EA8165

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 aprilie 2024


Avand in vedere ca am vorbit si de un aer modern pe care il are Krups Espresseria EA8165, acest lucru se datoreaza cu precadere prezentei panoului de control care are in pozitie centrala displayul LCD. Pozitia acestuia in partea superioara nu fac decat sa va ajute si in vizualizarea foarte usoara a caracteristicilor de functionare afisate, dar in acelasi timp este inconjurat si de numeroase butoane. Aceste butoane va permit sa setati foarte usor functionarea espressorului pentru a va bucura de o bautura delicioasa de fiecare data si sa va pregatiti cafeaua intr-un timp foarte scurt.

Avantaje pe toate planurile
Nu doar montarea si doar panoul de comanda a espressorului Krups Espresseria EA8165 sunt avantajoase, ci si partea de functionare si performantele de care se bucura. Pe langa elementele deja prezentate prin intermediul acestuia, va veti bucura si de posibilitatea de a memora anumite setari sau retete pentru cafea, astfel incat sa nu fie nevoie in permanenta sa introduceti noi si noi setari. Un alt avantaj este dat de prezenta caracteristicilor constructive unde vom avea puterea de 1450 W a acestui espressor, dar si de a putea face atat un espresso, cat si o cafea. Elementele constructive care influenteaza utilizarea sunt cele privind capacitatea rezervorului de apa de 1.7 l, a posibilitatii de a pregati doua cesti de cafea, dar si a rezervorului de cafea de 260 g.

Aceste elemente sunt cele care va permit utilizarea fara probleme, dar trebuie sa luati in calcul si intretinerea dupa utilizare pentru ca nici in aceasta situatie nu vor fi probleme, mai ales datorita tehnologiilor moderne cu care este inzestrat. Primul avantaj al intretinerii este dat de prezenta sistemului de avertizare care va anunta momentul in care este nevoie sa setati un program de decalcifiere. Celelalte beneficii sunt datorate prezentei sistemului anticalcar si a prezentei functiei de autocuratare care se va asigura ca espressorul este mereu in siguranta.

Cum orice produs modern si care asigura un confort deosebit trebuie sa aiba un pret pe masura, si espressorul Krups se incadreaza in aceasta categorie. Cu un pret, ce-i drept, putin cam ridicat, acest model poate fi totusi o solutie ideala pentru numeroase bucatarii sau spatii de birouri si nu numai.

Vezi Ofertele si Reducerile la Espressoare

valabile astazi, 20 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Krups Espresseria EA8165: un rasfat pentru fiecare"

krups espresseria ea8165.jpg
krups espresseria ea8165_2.jpg
krups espresseria ea8165_4.jpg
krups espresseria ea8165_5.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro