Tehno News RO

Lada frigorifica Arctic O20+: garantia dorita


O lada frigorifica nu pare un aparat greu de ales, tinand cont ca majoritatea au cam acelasi design, aceeasi culoare si toate trebuie sa faca acelasi lucru – sa-ti pastreze produsele alimentare la rece. In schimb, analizand mai bine aceste aparate, vei descoperi foarte multe diferente intre ele, de aceea, trebuie sa te hotarasti pe care dintre ele sa-l alegi, putand sa fie vorba de lada frigorifica Arctic O20+.

Lada frigorifica Arctic O20+

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 octombrie 2018


arctic o20.jpg

Pe larg despre aparat
Modelul acesta de lada frigorifica are un volum net total de 205 litri, iar volumul brut ajunge pana la 215 litri. Clasa de eficienta energetica este A+, ceea ce iti indica faptul ca produsul nu iti va incarca factura la energie, fiind unul care consuma foarte putin curent electric. In acest caz, lada frigorifica Arctic O20+ nu consuma decat 224 kWh pe an. Deoarece face parte din clasa de eficienta energetica A+, inseamna ca aparatul acesta inregistreaza o economie de 24 de procente, prin comparatie cu alte produse asemanatoare care fac parte din clasa de eficienta energetica A.

Lada frigorifica Arctic O20+

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 octombrie 2018


Dispozitivul are culoarea alba si deschiderea standard se realizeaza vertical. Manerul aparatului este orizontal integrat. In plus, modelul dispune si de yala, pentru o siguranta mai buna a produselor tale alimentare, acestea fiind inchise etans si securizate. Dispozitivul include si un foarte eficient sistem antibacterian.

In interior se afla un cos metalic. Modelul de lada frigorifica Arctic O20+ are un singur compresor si face parte din clasele climatice SN – T. Dimensiunile sale sunt de 91.2 x 75.1 x 72.5 de centimetri (I x L x A). Autonomia sa este de 36 de ore; cu alte cuvinte, daca aparatul este scos din priza sau are loc o pana de curent, acesta poate sa dea un randament la fel de bun in continuare, timp de 36 de ore, aproape doua zile. Produsul este unul silentios, nivelul de zgomot atins fiind de 42 de decibeli.

Functia de Fast Freezing are rolul de a activa compresorul si ventilatorul la capacitatea lor maxima, pentru a putea sa se creeze temperaturi care ajung pana la -27 de grade Celsius in aceasta lada frigorifica Arctic O20+ intr-o perioada cat mai scurta de timp. Modelul acesta are parte de certificare TUV, un gertificat german care este oferit pentru siguranta pe care o ofera produsele electrocasnice, ceea ce inseamna ca aparatul respecta toate normele necesare europene, calitatea Arctic fiind, asadar, recunoscuta la nivel european. Lada frigorifica Arctic O20+ este facuta din materiale neinflamabile, ceea ce iti ofera un nivel mai mare de siguranta in folosirea sa, precum si o protectie mai buna contra factorilor daunatori de mediu.

Astfel, poti sa contezi oricand pe acest aparat, indiferent de conditii. Aparatul acesta se bucura si de o izolatie foarte buna, calitativ superioara, care poate sa iti asigure o functionare cat mai eficienta a acestuia, dar si un consum mai mic de energie. Mai mult chiar, pentru ca produsele tale alimentare sa se poata afla intr-o stare de siguranta ideala, aceasta izolatie foarte moderna va pastra constanta temperatura din interior. De aceea, alege aceasta lada frigorifica Arctic O20+ si bucura-te oricand de avantajele sale.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aparate Frigorifice

valabile astazi, 18 octombrie 2018 la:Galerie foto: "Lada frigorifica Arctic O20+: garantia dorita"

arctic o20_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro