Tehno News RO

Lada frigorifica Arctic O30P+: pastrat in siguranta


Alimentele congelate pot avea un anumit rol in ceea ce priveste gatitul, si poate fi vorba despe pastrarea acestora pentru un timp indelungat dar in acelasi timp poate fi vorba si despre asigurarea unor conditii propice pentru conservarea unor produse proaspete.

Tot pentru partea de congelare poate fi vorba si despre utilizarea unui produs frigorific daca aveti o activitate cu scop comercial, fie ca vreti sa vindeti alimente sau poate saci cu gheata cum am vazut multi dintre noi prin benzinarii. In toate cazurile mentionate un element ce va poate ajuta sa va bucurati de o eficienta sporita si de o utilizare avantajoasa este o lada frigorifica Arctic O30P+.

Lada frigorifica Arctic O30P+

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 23 aprilie 2024


arctic o30p+.jpg

Asocierea acestui model Arctic O30P+ poate fi si cu cazul fericit in care aveti posibilitatea de a produce unele alimente in gospodaria proprie si de a apela la congelarea lor pentru a fi gatite pe tot parcursul anului.

Totusi, fiind o lada frigorifica, aceasta vine cu unele specificatii care o fac mai speciala, si este vorba despre modul de asezare in cadrul locuintei sau spatiului comercial pe care il va deservi. Partea de spatiu necesar pentru asezare este insa dictat de dimensiunea sa, si mai exact despre faptul ca masoara 86 x 110.1 x 72.5 cm, iar daca vreti sa o mutati sau sa o asezati aceasta cantareste undeva la 44.5 kg. Un alt lucru ce trebuie sa il aveti in vedere este faptul ca, fiind o lada, aceasta vine cu un capac si o deschidere in plan vertical ,ceea ce inseamna ca pe aceasta si deasupra ei nu prea puteti aseza nimic.

Lada frigorifica Arctic O30P+

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 23 aprilie 2024


Siguranta si incredere
Fiind vorba despre un produs nou cu siguranta veti avea si o parte de caracteristici din aceasta gama, si mai exact posibilitatea de a va bucura de un produs realizat din materiale de inalta calitate dar si care sa permita un control foarte usor asupra functionarii. Acest control este dat de termostatul reglabil pe care il are si care vine si cu o functie de super- congelare dar si de afisajul de tip LED. Daca vreti sa treceti la partea de congelare a unor produse proaspete atunci caracteristica ce trebuie sa o luati in calcul pentru Arctic O30P+ este capacitatea de congelare de pana la 15 kg in 24h.

Toate utilizarile vin si functie de cat de mult volum ofera Arctic O30P+, si mai exact de faptul ca volumul net total al acestui model este de pana la 298l intr-un singur compartiment. Pentru a avea totusi un control mai usor asupra produselor din interior, ceea ce veti mai putea utiliza este unul dintre cele doua cosuri de sarma pentru a pastra la indemana ceea ce utilizati mai des sau ceea ce se vinde mai des. Nu veti mai avea decat partea de siguranta si de eficienta, iar asta atat din punct de vedere energetic datorita unui consum energetic de 272 kWh/ an si automat a unei pozitionari in clasa de eficienta energetica A+, dar si prin faptul ca veti avea o autonomie de pana la 36 ore.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aparate Frigorifice

valabile astazi, 23 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Lada frigorifica Arctic O30P+: pastrat in siguranta"

arctic o30p+_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro