Tehno News RO

Lada frigorifica Beko HS23753: Stocati ce alimente doriti


Indiferent daca sunteti un utilizator casnic sau unul comercial, prezenta unei lazi frigorifice se poate dovedi un adevarat avantaj, mai ales in situatiile in care cantitatea de alimente pe care trebuie sa o pastrati la rece sau congelata este una mare. In cazul in care utilizarea se adreseaza unei locuinte, atunci cu atat mai mult cu cat toamna este aici, si cantitatea de alimente pe care sa le stocati pentru iarna este mai mare. Aceasta este una dintre situatiile in care Beko HS23753 poate fi solutia de care aveti nevoie.

Lada frigorifica Beko HS23753

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 aprilie 2024


beko hs23753.jpg

Utilizarile acestui model de lada frigorifica nu se limiteaza doar la partea casnica, ci va poate oferi un avantaj major si in cazul in care aveti o activitate in domeniul alimentar sau cel comercial. Primul lucru care se vede la acest model este nuanta alba pe care o are, o nuanta care ii ofera posibilitatea de a fi instalata si utilizata foarte usor, indiferent de aspectul si de designului locului respectiv. Tot in acest sens va trebui sa alocati si un spatiu destul de generos pentru a instala aceasta lada frigorifica, ceea ce face ca utilizarea sa se adreseze celor cu o locuinta mai spatioasa sau celor care beneficiaza de un spatiu mai mare.

Lada frigorifica Beko HS23753

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 aprilie 2024


Dimensiunea care dicteaza acest spatiu de care are nevoie este de 86 x 155.2 x 72.5 cm, dar la care trebuie sa adaugati spatiul necesar pentru deschiderea verticala a usii. Avand in vedere acest aspect, prezenta acestui model Beko HS23753 poate fi mai avantajoasa decat a altor modele. Elementele care mai sunt vizibile dintr-o studiere atenta a acesteia sunt manerul orizontal de nuanta metalica, dar si ceea ce constituie panoul de comanda si control al functionarii cu termostatul mecanic si cele trei leduri de culori diferite.

Interiorul la fel de avantajos
Pornind de la dimensiunea pe care Beko HS23753 o are, veti avea la dispozitie un spatiu de stocare cu un volum net total de 350 l, dar care poate fi utilizat astfel incat sa aveti cele necesare mereu la indemana. Pe langa acest volum care va permite sa stocati numeroase alimente, veti avea la dispozitie si patru cosuri de sarma. Aceste cosuri sunt cele care se pot pozitiona in partea de sus a lazii pentru a va oferi posibilitatea de a avea la indemana cele mai des utilizate produse si, in acest mod, nu va mai trebui sa cautati prin tot spatiul din interior.

Aceasta capacitate de stocare va garanteaza o eficienta foarte buna de fiecare data si o siguranta a alimentelor, indiferent de natura sau de cantitatea acestora. Cel mai important element in acest sens este dat de prezenta unei garnituri de etansare pe usa lazii frigorifice Beko HS23753 care, datorita unor substante speciale, previne formarea de bacterii. Chiar daca aveti posibilitatea de a pastra o cantitate mare de alimente, nu trebuie sa va speriati cu privire la consumul de energie electrica aferent functionarii. Cu un consum de 234 kWh/an, acest model se incadreaza in clasa de eficienta A++, ceea ce vine sa sustina un posibil dezavantaj cauzat de pretul de achizitie al acesteia.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aparate Frigorifice

valabile astazi, 19 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Lada frigorifica Beko HS23753: Stocati ce alimente doriti"

beko hs23753_2.jpg
beko hs23753_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro